Western Digital : Θα  κυκλοφορήσει κάρτα SD 4 TB

Western Digital : Θα κυκλοφορήσει κάρτα SD 4 TB

Η Western Digital αυτή την εβδομάδα σε ένα δελτίο τύπου, αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει την πρώτη κάρτα SD στον κόσμο με 4 TB αποθηκευτικού χώρου, με την επωνυμία της SanDisk.

Η Western Digital λέει ότι η νέα κάρτα θα χρησιμοποιεί το πρότυπο Secure Digital Ultra Capacity (SDUC), το οποίο θεωρητικά θα επιτρέπει κάρτες έως και 128 TB. Θα έχει βαθμολογία Class 10, που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 104 MB ανά δευτερόλεπτο. Θα έχει επίσης βαθμολογία κατηγορίας ταχύτητας βίντεο V30, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει ελάχιστη ταχύτητα εγγραφής 30 MB ανά δευτερόλεπτο.

Η επερχόμενη κάρτα SD Western Digital SanDisk Extreme Pro 4TB πιθανότατα θα προσελκύσει πολλούς αγοραστές από άτομα που χρησιμοποιούν αυτόνομες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Επίσης, πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί από άτομα που θέλουν να αποθηκεύουν ακόμη περισσότερα δεδομένα ολόκληρης της εσωτερικής μονάδας αποθήκευσης σε μια κάρτα.

Η Western Digital λέει ότι θα κυκλοφορήσει την κάρτα SD SanDisk Extreme Pro 4TB κάποια στιγμή μέσα στο 2025. Δεν έχει αποκαλύψει πόσο θα κοστίσει η κάρτα, αλλά αναμένει ότι θα είναι πολύ ακριβή όταν εμφανιστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *