Σύντομα νέα ενημέρωση των Windows 10

Σύντομα νέα ενημέρωση των Windows 10

Η Microsoft φαίνεται έτοιμη να κυκλοφορήσει την ενημέρωση των Windows 10 May 2021, γνωστή και ως Windows 10 έκδοση 21H1. Η Aggiornamenti Lumia μοιράστηκε ένα βίντεο που διέρρευσε από τη Microsoft που συζητά την ενημέρωση νωρίτερα σήμερα.  

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η νέα αναβαθμιση των Windows 10 να τρέχει γρήγορα μέσω της διαδικασίας ανταλλαγής σχολίων με τη Microsoft και οδηγεί τους χρήστες σε έναν ιστότοπο για να μάθουν περισσότερα σχετικά με την ενημέρωση, αν και ο ιστότοπος δεν φαίνεται να είναι ακόμα ζωντανός. Μπορείτε επίσης να δείτε τον πλήρη οδηγό μας για την ενημέρωση των Windows 10 May 2021.

Η ενημέρωση των Windows 10 May 2021 δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές ή νέες δυνατότητες. Θα περιλαμβάνει μερικές μικρές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των κρίσιμων για επιχειρήσεις προσθηκών. Μια μεγαλύτερη ενημέρωση των Windows 10, με κωδικό όνομα Sun Valley, θα φτάσει αργότερα φέτος.

Η μεγαλύτερη αλλαγή στην ενημέρωση των Windows 10 May 2021 είναι ότι δεν θα περιλαμβάνει την παλαιά έκδοση του Microsoft Edge. Αντ ‘αυτού, θα έχει το νέο Edge με βάση το Chromium, το οποίο έλαβε καλές κριτικές και σχόλια γενικά.

Η ενημέρωση έχει επίσης κάποιες άλλες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας υπολογιστών με πολλά περιφερειακά Windows Hello να ορίσουν μια προεπιλεγμένη συσκευή.

Μερικοί από το διαδίκτυο έχουν υποθέσει ότι αυτό το βίντεο που προκύπτει υποδηλώνει ότι η ενημέρωση των Windows 10 May 2021 θα μπορούσε να αποσταλεί το συντομότερο σήμερα. Αυτό δεν επιβεβαιώθηκε σε αυτό το σημείο, αλλά το τελικό βίντεο φαίνεται να υποδηλώνει ότι η ενημέρωση θα φτάσει στο εγγύς μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *