Υπάρχουν περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια συσκευές Android

Υπάρχουν περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια συσκευές Android

Υπάρχουν  πάνω από 3 δισεκατομμύρια ενεργές συσκευές Android στο φυσικό περιβάλλον. Ο Sameer Samat, εκπρόσωπος διαχείρισης προϊόντων της Google, ανακοίνωσε τα νέα στο Google I / O 2021, το οποίο είναι ζωντανό, αλλά εντελώς διαδικτυακό, φέτος.

Η Google πρόσθεσε πάνω από 500 εκατομμύρια ενεργές συσκευές Android από το τελευταίο συνέδριο προγραμματιστών το 2019 και 1 δισεκατομμύριο συσκευές από το 2017. (Τότε έφτασε τα 2 δισεκατομμύρια.) Ο αριθμός προέρχεται από το Google Play Store, το οποίο δεν λαμβάνει υπόψη συσκευές λογαριασμού που βασίζονται σε Android, αλλά χρησιμοποιούν εναλλακτικά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών Amazon Fire και μυριάδες κινεζικές συσκευές που βασίζονται σε Android που αποφεύγουν να χρησιμοποιούν εντελώς τις εφαρμογές της Google. Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των ενεργών συσκευών Android είναι πιθανώς πολύ υψηλότερος από αυτόν που ανακοίνωσε η Samat στη ζωντανή ροή.

Οι ειδήσεις μοιάζουν επίσης και με την Apple. Η Apple ανακοίνωσε πάνω από 1 δισεκατομμύριο ενεργά iPhone στη φύση νωρίτερα φέτος – ένα μόνο τρίτο του αριθμού των συσκευών Android. Είναι μια τολμηρή υπενθύμιση ότι η κυριαρχία των smartphone και των tablet της Apple περιορίζεται σε μεγάλο βαθμό στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε μερικές άλλες περιοχές. Για οπουδήποτε αλλού, είναι Android.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *