Windows 11 : Η νέα κρυφή διάταξη μενού Έναρξη 

Windows 11 : Η νέα κρυφή διάταξη μενού Έναρξη 

Το μενού “Έναρξη” στα Windows 11 είναι κάτι τρομάζει κάποιους χρήστες . Για αυτό, η εταιρεία εργάζεται σε ορισμένες βελτιώσεις που ζητούνται από τους χρήστες, ειδικά για την ενότητα “Όλες οι εφαρμογές”.

Οι χρήστες ανακάλυψαν πρόσφατα ότι οι εκδόσεις των Windows 11 Beta περιέχουν μια κρυφή διάταξη “Όλες οι εφαρμογές”. που ανταλλάσσει την τρέχουσα – και λιγότερο από βελτιστοποιημένη από άποψη χώρου – επιλογή με ένα συνδυασμό πλέγματος και λίστας.

Τώρα, η νέα διάταξη εμφανίζει φακέλους συντομεύσεων για εφαρμογές που εγγράφονται στο μενού Έναρξη με πρόσθετους συνδέσμους, όπως απεγκατάσταση, βοήθεια και άλλα. Επίσης, η Microsoft αφαίρεσε τις γραμμές δίπλα σε κάθε γράμμα ταξινόμησης, κάνοντας τη νέα διάταξη ελαφρώς πιο λεπτή.

Ωστόσο, η νέα διάταξη “Όλες οι εφαρμογές” στο 22635.3566 είναι μισοψημένη και δεν είναι έτοιμη για την ώρα έναρξης. Ναι, εμφανίζει φακέλους, αλλά αν κάνετε κλικ σε έναν, το μενού Έναρξη διακόπτεται απελπιστικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Microsoft δεν αποστέλλει ακόμα το πράγμα, επομένως περιμένετε περισσότερες αλλαγές και βελτιώσεις σε μελλοντικές εκδόσεις.

Ως υπενθύμιση, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη νέα προβολή “Όλες οι εφαρμογές” για το μενού Έναρξη σε πρόσφατες εκδόσεις Beta εκτελώντας μια εντολή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ViVeTool:

  • Κατεβάστε το ViveTool από το GitHub και αποσυσκευάστε τα αρχεία σε έναν βολικό και εύκολο στην εύρεση φάκελο.
  • Χρησιμοποιήστε το συνδυασμό πλήκτρων Win + X και επιλέξτε Τερματικό (Διαχειριστής).
  • Αλλάξτε το τερματικό των Windows στο προφίλ της γραμμής εντολών με το Ctrl + Shift + 2 συντόμευση ή κάνοντας κλικ στο κουμπί με το βέλος προς τα κάτω στο επάνω μέρος του παραθύρου.
  • Μεταβείτε στο φάκελο που περιέχει τα αρχεία ViveTool με την εντολή CD. Για παράδειγμα, εάν έχετε τοποθετήσει το ViveTool στο C:\Vive, πληκτρολογήστε CD C:\Vive.
  • Πληκτρολογήστε vivetool /enable /id:48433719 και πατήστε Εισαγω.
  • Πληκτρολογήστε vivetool /enable /id:47205210 /variant:2 και πατήστε Εισαγω.
  • Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *