Χ: κάνει τα Likes ιδιωτικά για όλους

Χ: κάνει τα Likes ιδιωτικά για όλους

Ο λογαριασμός X Engineering αποκάλυψε ότι θα μπορείτε ακόμα να βλέπετε αναρτήσεις που σας αρέσουν, αλλά σε άλλες όχι. Οι συγγραφείς θα διατηρήσουν τους μετρητές “μου αρέσει” και θα μπορούν να βλέπουν σε ποιον άρεσε οι αναρτήσεις τους, αλλά δεν θα λάβετε λεπτομερείς λίστες για τις αναρτήσεις άλλων ατόμων.

Ο Έλον Μασκ, Ιδιοκτήτης και Εκτελεστικός Πρόεδρος του X, δήλωσε σε ξεχωριστή ανάρτηση ότι είναι «σημαντικό να επιτρέπεται στους ανθρώπους να κάνουν like στις αναρτήσεις χωρίς να δέχονται επίθεση για κάτι τέτοιο».

Οι δημιουργοί και οι χρήστες που πληρώνουν δεν ήταν ικανοποιημένοι με την αλλαγή. Ισχυρίζονται ότι δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν την αφοσίωση στις αναρτήσεις και ότι θα ενίσχυαν τη χειραγώγηση της πλατφόρμας μέσω των πληρωμένων likes. Ωστόσο, αυτό μπορεί να επιτρέψει στους χρήστες να τους αρέσουν περισσότερα πράγματα, γνωρίζοντας ότι δεν θα εκφοβιστούν για να το κάνουν.

Η διάθεση αυτής της δυνατότητας σε οποιονδήποτε θα καταργήσει έναν από τους λόγους για να αποκτήσετε την premium συνδρομή. Τα έσοδα της εταιρείας δέχθηκαν τεράστιο πλήγμα το 2023 και προσπάθησε να σώσει το πρόσωπο εισάγοντας μια βαθμίδα επί πληρωμή για να αναπληρώσει το χαμένο εισόδημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *