Apple : δεν θα κυκλοφορήσει ενημερώσεις iOS 18 στην ΕΕ φέτος

Apple : δεν θα κυκλοφορήσει ενημερώσεις iOS 18 στην ΕΕ φέτος

H Apple ανακοίνωσε το δικό της σύνολο υπηρεσιών βασισμένων σε τεχνητή νοημοσύνη που θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί με το iOS 18. Το Apple Intelligence θα προσφέρει υπηρεσίες όπως ένας δημιουργός εικόνων που βασίζεται σε AI, έναν τρόπο για τους χρήστες να γράφουν ή να ξαναγράφουν email. Ακόμη οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν προσαρμοσμένα emojis με λίγα μόνο μηνύματα κειμένου, τα οποία η εταιρεία ονόμασε Genmoji.

Ενώ οι λειτουργίες Apple Intelligence αναμένεται να είναι διαθέσιμες αργότερα αυτό το φθινόπωρο στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλα μέρη του κόσμου, δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τουλάχιστον όχι αμέσως. Αυτές οι λειτουργίες και άλλες που έχουν προγραμματιστεί για το iOS 18, θα καθυστερήσουν σε αυτήν την περιοχή.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε, ή ακόμη και αν, κάποια από αυτές τις ιδιαιτέρως διασκεδασμένες λειτουργίες θα έρθει σε χρήστες iOS και Mac στην ΕΕ. Σίγουρα θα είναι ένα τεράστιο πισωγύρισμα για την Apple εάν δεν μπορεί να προσφέρει τη νέα της σημαντική προσθήκη στο iOS 18 σε αυτή την τεράστια αγορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *