Windows 11: Νέες δυνατότητες προσαρμογής της γραμμής εργασιών

Windows 11: Νέες δυνατότητες προσαρμογής της γραμμής εργασιών

Η Microsoft εργάζεται εδώ και καιρό σε μια δέσμη νέων λειτουργιών για τη γραμμή εργασιών στα Windows 11. Τώρα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις στικτές λειτουργίες που επιτρέπουν τη μετάβαση σε μορφή συντομευμένης ημερομηνίας .Αυτό μπορεί να γίνεαι εάν απενεργοποιήσετε το κουδούνι ειδοποιήσεων για μια πιο βελτιωμένη και ελάχιστη εμπειρία στη γραμμή εργασιών.

Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις νέες δυνατότητες προσαρμογής της γραμμής εργασιών στην έκδοση 22635.3790 των Windows 11:

  • Κατεβάστε το ViveTool από το GitHub και αποσυμπιέστε τα αρχεία σε έναν φάκελο.
  • Τύπος Win + X και επιλέξτε Τερματικό (Διαχειριστής).
  • Αλλάξτε το τερματικό των Windows στο προφίλ της γραμμής εντολών με το Ctrl + Shift + 2 συντόμευση ή κάνοντας κλικ στο κουμπί με το βέλος προς τα κάτω στο επάνω μέρος του παραθύρου.
  • Μεταβείτε στον φάκελο που περιέχει τα αρχεία ViveTool με το CD εντολή. Για παράδειγμα, εάν έχετε τοποθετήσει το ViveTool στο C:\Vive, πληκτρολογήστε CD C:\Vive.
  • Πληκτρολογήστε vivetool /enable /id:48525682 και πατήστε Enter. Αυτό θα ενεργοποιήσει την επιλογή συντομευμένων δεδομένων για το ρολόι του συστήματος.
  • Πληκτρολογήστε vivetool /enable /id: 49082522 και πατήστε Enter. Αυτό θα ενεργοποιήσει τη δυνατότητα απόκρυψης του κουδουνιού ειδοποιήσεων.
  • Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

Μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Εξατομίκευση > Γραμμή εργασιών > Συμπεριφορές γραμμής εργασιών και επιλέξτε τις επιλογές “Εμφάνιση συντομευμένης ώρας και ημερομηνίας” και “Εμφάνιση εικονιδίου κουδουνιού ειδοποιήσεων”.

Σε άλλες ειδήσεις της γραμμής εργασιών/Μενού Έναρξης, η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα πλαϊνή γραμμή Phone Link για το μενού Έναρξη. Θα σας δείξει πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνό σας Android και θα παρέχει πρόσθετους συνδέσμους για περισσότερη ευκολία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *