OnePlus: υπόσχεται μπαταρία για 4 έτη

OnePlus: υπόσχεται μπαταρία για 4 έτη

Η OnePlus επιβεβαίωσε προηγουμένως ότι εργαζόταν σε μια νέα τεχνολογία μπαταρίας που ονομάζεται Μπαταρία Glacier. Τώρα, η εταιρεία έριξε περισσότερο φως στο έργο σε μια σειρά αναρτήσεων στο Weibo.

Η μπαταρία θα είναι πιο αποτελεσματική, ανθεκτική και εξαιρετικά ενεργειακά πυκνή σε σύγκριση με άλλες υπάρχουσες λύσεις. Η νέα κυψέλη θα μπορεί να παρέχει τουλάχιστον το 80% της αρχικής χωρητικότητάς της μετά από τέσσερα χρόνια τακτικής χρήσης. Αυτό είναι πολύ πάνω από τον βιομηχανικό μέσο όρο των 800 κύκλων φόρτισης.

Η OnePlus επιβεβαίωσε επίσης το φημολογείται παλαιότερα Χωρητικότητα 6.100 mAh και αποκάλυψε ότι θα δούμε την μπαταρία στο Ace 3 Pro, το οποίο θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

Το νέο πακέτο θα έχει ενεργειακή πυκνότητα 763 Wh/L και η μπαταρία θα ζυγίζει μόλις 14 γραμμάρια.

Η μπαταρία θα διατηρήσει επίσης την υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 100 W, επιτρέποντας στο πακέτο των 6.100 mAh να φτάσει από το 1% στο 100% σε 36 λεπτά.

7 thoughts on “OnePlus: υπόσχεται μπαταρία για 4 έτη

  1. Σημαντική εξέλίξη για το τμήμα της μπαταρίας… Οι εταιρείες αποφεύγουν να δίνουν τέτοια εγγύηση γιατί ξέρουν ότι αυτός είναι ο νούμερο 1 λόγος που οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν αναβάθμιση σε ένα νεότερο τηλέφωνο

  2. 36 λεπτά είναι πάρα πολλά για φόρτιση 100w. Χρειαζόμαστε ταχύτερη φόρτιση ώστε να μειώσει τον χρόνο φόρτισης για τη μεγαλύτερη μπαταρία σε μόλις 25 λεπτά.

  3. Μεγάλη βελτίωση στην πιο υποτιμημένη αλλά σημαντική πτυχή του smartphone. Ελπίζουμε αυτή η τάση της μπαταρίας υψηλής πυκνότητας και μεγαλύτερης εγγύησης να φτάσει και στον κόσμο των φορητών υπολογιστών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *