Google Calendar :  Καλυτερη σχέση με το Microsoft Outlook

Google Calendar : Καλυτερη σχέση με το Microsoft Outlook

Η Google ανακοίνωσε ότι βελτιώνει την εμπειρία ειδοποιήσεων μέσω email για εφαρμογές ημερολογίου τρίτων, όπως το Outlook. Προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες των χρηστών σχετικά με τον αναξιόπιστο συγχρονισμό μεταξύ του Ημερολογίου Google και των ημερολογίων τρίτων. Ακόμη , προσφέρει έναν τρόπο φιλτραρίσματος των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Ημερολογίου που γεμίζουν τα εισερχόμενα.

Η ενημέρωση έρχεται σχεδόν ένα χρόνο αφότου η Google επέτρεψε στους χρήστες του Outlook να λαμβάνουν προσκλήσεις στο Ημερολόγιο. Σκοπός της είναι να βελτιώσει την ακρίβεια του συγχρονισμού συμβάντων του Ημερολογίου Google μεταξύ των υπηρεσιών ημερολογίου. Η Google εξήγησε ότι “οι ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προορίζονται αποκλειστικά για συγχρονισμό πληροφοριών θα επισημαίνονται πλέον ως τέτοιες στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα αποστέλλονται από μια ξεχωριστή, αναγνωρίσιμη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.”

Η βελτιωμένη εμπειρία συγχρονισμού του Ημερολογίου Google είναι πλέον διαθέσιμη σε έκδοση beta σε όλους τους πελάτες του Workspace. Η εταιρεία είπε ότι οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν εγγραφούν για τη δοκιμή beta έως τις 10 Ιουλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *