Realme GT 6: Νέα και πιο ισχυρή έκδοση

Realme GT 6: Νέα και πιο ισχυρή έκδοση

Η Realme κυκλοφόρησε πρόσφατα την έκδοση GT 6Τ και στην συνέχεια την πιο ακριβή έκδοση GT 6. Τώρα η εταιρεία διαφημίζουν ένα μοντέλο ναυαρχίδα της σειράς GT 6. Ίσως είναι το Realme GT 6 Pro.

Η συσκευή είναι σε φάση ολοκλήρωσης. Η περιοχή της κάμερας φαίνεται πιο καλή από αυτή που υπάρχει στο GT 6 που έχει ήδη μια αρκετά εντυπωσιακή ρύθμιση κάμερας για την κατηγορία του.

Η πλαστική κατασκευή είναι πράγματι ένα από τα σημεία όπου το GT 6 υστερεί σαν ναυρχίδα. Αλλά μια κυρτή οθόνη είναι κάτι σαν σήμα κατατεθέν για την οικογένεια GT 6, είτε σας αρέσει είτε όχι.

Όσον αφορά την μπαταρία, και τα δύο τρέχοντα μοντέλα έχουν ήδη φόρτιση 120 W, αν και με τυπικές μπαταρίες λιθίου. Μπαταρίες λιθίου-πυριτίου είναι τεχνολογία αιχμής που προσφέρει υψηλότερη χωρητικότητα από τα παραδοσιακά σχέδια λιθίου. Εναλλακτικά, μπορούν να είναι μικρότερα για την ίδια χωρητικότητα. Σε ξεχωριστή ανάρτηση, DCS αναφέρει μια μπαταρία 6.000 mAh (ονομαστική χωρητικότητα, τυπική 6.100-6.200 mAh). Είναι πιθανό η Realme να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία υψηλότερης πυκνότητας για να φτιάξει μια φυσικά μικρότερη μπαταρία με χωρητικότητα 5.500 mAh.

Το νέο μοντέλο πιθανότατα θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κίνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βγει στην παγκόσμια αγορά. Το Realme GT 6 είναι βασισμένο στο GT Neo6 και το GT 6T είναι βασισμένο στο GT Neo6 SE, τα οποία εισήχθησαν πρώτα στην Κίνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *