Oppo Reno12 F: Επίσημη κυκλοφορία

Oppo Reno12 F: Επίσημη κυκλοφορία

Μέχρι τώρα , η σειρά Oppo Reno12 αποτελείται από δύο smartphone, το Reno12 και το Reno12 Pro. Από σήμερα , έχει και ένα τρίτο μέλος , το Reno12 F.

Το Oppo Reno12 F τροφοδοτείται από το Dimensity 6300 SoC και διαθέτει 12 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο. Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD. Το smartphone εκκινεί το ColorOS 14.0.1 που βασίζεται σε Android 14 και διαθέτει Oppo AI.

Το Oppo Reno12 F διαθέτει 6,67″ 120Hz FHD+ OLED στο μπροστινό μέρος με προστασία από γυαλί AGC DT-Star2 και συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω. Η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και όταν είναι βρεγμένη και έχει επίσης μια κεντρική εγκοπή για τα 32MP selfie κάμερα.

Στο πίσω μέρος, έχουμε μια μεγάλη κυκλική μονάδα κάμερας που θυμίζει το Oppo Find N3 . Η μονάδα φέρει γύρω της έναν κυκλικό δακτύλιο φωτισμού που ονομάζεται Halo Light. Το σχέδιο ονομάζεται Cosmos Ring, το οποίο είναι εμπνευσμένο από πολυτελή ρολόγια.

Η κυκλική μονάδα φιλοξενεί τρεις κάμερες – κύρια 50MP, υπερευρεία 8MP (112° FOV) και μακροεντολή 2MP. Αυτά συνοδεύονται από ορισμένες λειτουργίες που υποστηρίζονται από AI, όπως το AI Eraser 2.0, το AI Smart Image Matting 2.0 και το AI Studio.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Oppo Reno12 F περιλαμβάνουν μπαταρία 5.000 mAh, φόρτιση 45 W, USB-C, IR Blaster και βαθμολογία IP64.

Το Oppo Reno12 F διατίθεται σε πράσινο και πορτοκαλί χρώματα. Το τελευταίο είναι εμπνευσμένο από το Peach Fuzz, το οποίο είναι το χρώμα της Pantone για το 2024. Το smartphone είναι καταχωρισμένο στον ιστότοπο της Oppo στην Ταϊλάνδη. Ωστόσο, η εταιρία δεν έχει ακόμη δώσει λεπτομέρειες για την τιμή και τη διαθεσιμότητά του.

3 thoughts on “Oppo Reno12 F: Επίσημη κυκλοφορία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *