Gemini AI : Τώρα και στο Google Messages

Gemini AI : Τώρα και στο Google Messages

Με την νέα ενημέρωση, η Google φέρνει το Gemini AI στο Google Messages . Η δυνατότητα δεν είναι ακόμη ευρέως διαθέσιμη. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο για την ενημέρωση.

Το Gemini AI είναι η ίδια ακριβώς υπηρεσία με την αυτόνομη εφαρμογή στο Android. Ωστόσο, επειδή είναι ενσωματωμένη στην εφαρμογή Messages, είναι πιο εύκολη η πρόσβαση . Για αυτό μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις ή να δίνετε οδηγίες εν κινήσει χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε την εφαρμογή Messages.

Ένα νέο κουμπί δράσης εμφανίζεται πάνω από το κουμπί “Έναρξη συνομιλίας” στην κάτω δεξιά γωνία, δίνοντάς σας γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στην υπηρεσία AI.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η συνομιλία σας με το εν λόγω chatbot δεν είναι κρυπτογραφημένη από άκρο σε άκρο, επομένως ίσως θέλετε να είστε προσεκτικοί με τις πληροφορίες που δίνετε στους Gemini. Το ιστορικό συνομιλιών σας με το Gemini αποθηκεύεται έως και 18 μήνες από προεπιλογή. Ωστόσο, μπορείτε να το αυξήσετε σε 36 μήνες ή να το μειώσετε σε μόλις 3. Ούτε το Gemini AI δεν παρακολουθεί την τοποθεσία σας. Θα γνωρίζει μόνο τη γενική τοποθεσία σας με βάση την IP ή τη διεύθυνση του σπιτιού σας, ώστε να μπορεί να δημιουργήσει σχετικές πληροφορίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *