Microsoft : Διόρθωσε ένα πρόβλημα των Windows

Microsoft : Διόρθωσε ένα πρόβλημα των Windows

Από την περασμένο φθινόπωρο, η Microsoft ανακάλυψε ένα περίεργο σφάλμα στα Windows 10. Tα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας σε συστήματα πολλαπλών οθονών μεταπηδούν μεταξύ των οθονών κατά τη χρήση του Copilot. Έδωσε τότε μια προσωρινή λύση αλλά η οριστική λύση ήρθε τώρα.

Οι χρήστες των Windows 10 με συστήματα πολλαπλών οθονών μπορούν επιτέλους να λάβουν το Copilot στους υπολογιστές τους ή να ενημερώσουν τα Windows 11. Το σφάλμα επιλύθηκε με μια νέα εμπειρία Copilot. Ωστόσο, η νέα εμπειρία Copilot κυκλοφορεί σταδιακά. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι χρήστες θα λάβουν το Copilot στους υπολογιστές τους με Windows 10 λίγο αργότερα από άλλους.

Η Microsoft εξηγεί:

” Διαθέτουμε σταδιακά μια νέα εμπειρία Copilot για συσκευές με ενημερώσεις Windows που κυκλοφόρησαν στις 25 Ιουνίου 2024 ή αργότερα. Αυτή η νέα εμπειρία θα επιλύσει αυτό το ζήτημα για τα Windows 10, έκδοση 22H2. Αυτή η ενημέρωση κυκλοφόρησε στις 25 Ιουνίου 2024 και μπορείτε να περιμένετε να λάβετε τη νέα εμπειρία Copilot από τώρα και τους επόμενους μήνες.

Η εν λόγω νέα εμπειρία Copilot είναι η δυνατότητα να καρφιτσώσετε το Copilot στη γραμμή εργασιών όπως μια κανονική εφαρμογή και να λειτουργήσει σε ένα κανονικό παράθυρο εφαρμογής:

Προχωράμε στην εμπειρία Copilot στα Windows. Η εφαρμογή Copilot είναι πλέον καρφιτσωμένη στη γραμμή εργασιών και συμπεριφέρεται σαν εφαρμογή. Αυτό σας προσφέρει τα πλεονεκτήματα μιας τυπικής εμπειρίας εφαρμογής. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, να μετακινήσετε και να τοποθετήσετε κατάλληλα το παράθυρο. Για υπάρχοντες υπολογιστές με Windows 10, ο χρόνος διαθεσιμότητας και η μέθοδος παράδοσης θα διαφέρουν. Αυτό ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες, επειδή θα κυκλοφορήσει σταδιακά.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *