Linux Mint 22 Beta : είναι σχεδόν έτοιμο

Linux Mint 22 Beta : είναι σχεδόν έτοιμο

Συνήθως, το Ubuntu κυκλοφορούσε είτε τον Απρίλιο και είτε τον Οκτώβριο . Οι εκδόσεις του Linux Mint θα ακολουθούσαν μόλις ένα μήνα αργότερα, συνήθως τον Μάιο και τον Νοέμβριο. Ωστόσο, ο κύκλος του Linux Mint 22 ήταν πιο αργός, πιθανότατα λόγω της αναμονής Cinnamon 6.2.

Το Mint 22 Cinnamon edition ISO ξεκίνησε τις δοκιμές πριν από 17 ώρες και εξακολουθεί να δοκιμάζεται. Υπό την προϋπόθεση ότι αυτή η δοκιμή δεν θα έχει προβλήματα, θα δούμε να δοκιμάζονται μερικές άλλες εκδόσεις και η beta θα πρέπει να κυκλοφορήσει μετά. Οι δοκιμές beta θα συνεχιστούν για μερικές εβδομάδες για να βρεθούν σφάλματα όταν θα είναι διαθέσιμη μια τελική έκδοση.

Το Linux Mint 22 είναι μια νέα κύρια έκδοση του Mint, η τελευταία έκδοση ήταν 21.3 και βασίστηκε στο Ubuntu 22.04 LTS που είναι τώρα δύο ετών. Το Linux Mint 22 μεταβαίνει στο Ubuntu 24.04 LTS ως βάση του . Επομένως θα πρέπει να διαθέτει νεότερα πακέτα λογισμικού. Αυτή η έκδοση, μαζί με τις διαδοχικές εκδόσεις σημείων κάθε έξι μήνες, θα υποστηρίζεται για πέντε χρόνια έως το 2029.

Οι χρήστες Linux έχουν τη φήμη ότι διανέμονται συχνά. Ωστόσο, αν έχετε φτάσει σε αυτό το στάδιο τώρα και θέλετε απλώς να εγκατασταθείτε σε μια διανομή και να είστε πραγματικά παραγωγικοί, το Linux Mint είναι μια εξαιρετική επιλογή λόγω του χρόνου που υποστηρίζεται κάθε έκδοση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *