Google Pixel 9: με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων

Google Pixel 9: με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων

Στην σειρά Pixel 9 , η Google θα προσθέσει έναν ultrasonic αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ως μία από τις αναβαθμίσεις υλικού. Ο οπτικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη που χρησιμοποιείται επί του παρόντος στο Pixel 8 και στο Pixel 8 Pro δεν είναι ο ταχύτερος στην αγορά.

Οι αισθητήρες Ultrasonic έχουν πλεονέκτημα έναντι των οπτικών, καθώς αποκρίνονται περισσότερο και ξεκλειδώνουν γρήγορα τη συσκευή όταν το δάχτυλο που τοποθετείται είναι πάνω από τον αισθητήρα. Επηρεάζονται λιγότερο από τα βρεγμένα και βρώμικα δάχτυλα και σε αντίθεση με τους οπτικούς αισθητήρες, δεν εκπέμπουν έντονο φως στο σκοτάδι, καθιστώντας τους άνετους στη χρήση τη νύχτα.

Οι χρήστες έχουν ζητείται από καιρό έναν αναβαθμισμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για συσκευές Pixel. Ο Ultrasonic αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα φτάσει στα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL. Το Pixel Fold επόμενης γενιάς θα διατηρήσει τον χωρητικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κουμπί λειτουργίας του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *