Samsung: Πληροφορίες για τον αισθητήρα υγείας

Samsung: Πληροφορίες για τον αισθητήρα υγείας

Σε δύο ημέρες θα λάβει χώρα το Galaxy Unpacked . Η Samsung , λίγο πριν το event , μας δίνει πληροφορέις για τον ​​ενημερωμένο BioActive Sensor.

Ο αισθητήρας θα παρέχει πιο ακριβείς μετρήσεις υγείας από την αρχική έκδοση της τρέχουσας σειράς Galaxy Watch6. Αυτό επιτρέπει την εφαρμογή προγνωστικών και προληπτικών χαρακτηριστικών ευεξίας.

Η πρώτη λειτουργία θα εμφανίσει τον Δείκτη Τελικών Προϊόντων Προηγμένης Γλυκοποίησης (AGEs) . Αυτός είναι ένας δείκτης της μεταβολικής υγείας και της βιολογικής γήρανσης, η οποία επηρεάζεται από τον τρόπο ζωής και τις διατροφικές σας συνήθειες. Αυτό θα χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθείτε πώς βελτιώνεται η φυσική σας κατάσταση. Θα υπάρξουν περισσότερες δυνατότητες, αλλά η Samsung τα κρατά κρυφά προς το παρόν.

Επιστρέφοντας στον αισθητήρα, έχει δεχτεί μια σημαντική αναθεώρηση. Ο νέος σχεδιασμός προσθέτει περισσότερα LED με διαφορετικά χρώματα (Μπλε, Κίτρινο, Βιολετί και ακόμη και υπεριώδες εκτός από τα γνωστά πράσινα, κόκκινα και υπέρυθρα φώτα). Οι μηχανικοί της Samsung μπόρεσαν επίσης να βελτιστοποιήσουν την τοποθέτηση κάθε LED.

Το φως από αυτά τα LED συλλαμβάνεται από φωτοδίοδοι, οι οποίες βελτιώθηκαν επίσης . Η Samsung ισχυρίζεται ότι οι φωτοδίοδοι στον νέο αισθητήρα BioActive έχουν διπλάσια απόδοση από τις διόδους του παλιού αισθητήρα.

Συνολικά, αυτές οι βελτιώσεις θα προσφέρουν ακριβέστερη παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, της αρτηριακής πίεσης, του οξυγόνου του αίματος, της ποιότητας του ύπνου και του επιπέδου του στρες. Ο νέος αισθητήρας έχει επίσης ανώτερη ακρίβεια (30% καλύτερη) κατά τη μέτρηση του καρδιακού παλμού κατά τη διάρκεια εντατικών προπονήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *