Microsoft : Ζητά να έχουν όλοι οι υπάλληλοι της iPhone

Microsoft : Ζητά να έχουν όλοι οι υπάλληλοι της iPhone

Η Microsoft θέλει οι υπάλληλοι της στην Κίνα να κάνουν μια αλλαγή στα smartphone της εργασίας τους για λόγους ασφαλείας. Ζητά να εγκαταλείψουν τα smartphone Android όταν εργάζονται και να χρησιμοποιούν μόνο τα iPhone της Apple.

Αυτή η κίνηση αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης έμφασης της Microsoft στην ασφάλεια, την οποία ανακοίνωσε ως κορυφαία προτεραιότητά του πάνω από οτιδήποτε άλλο στην εταιρεία τον Μάιο. Η Microsoft ανέφερε ότι όλοι οι υπάλληλοί της στην Κίνα θα πρέπει να παραδώσουν τα smartphone εργασίας τους που βασίζονται σε Android έως μια ημερομηνία τον Σεπτέμβριο . Στην συνέχεια θα πρέπει να αγοράσουν ένα iPhone 15. Οι υπάλληλοι της Microsoft θα μπορούν τότε να συνδέονται στις συσκευές εργασίας τους μόνο με iPhone.

Η Microsoft κάνει αυτή την κίνηση εν μέρει επειδή το κατάστημα εφαρμογών Google Play δεν είναι επίσημα διαθέσιμο στην ηπειρωτική Κίνα. Αυτό σημαίνει ότι οι συσκευές Android δεν θα μπορούν να ενημερώσουν το Microsoft Authenticator που βασίζεται σε Android και άλλες εφαρμογές ασφάλειας και ταυτότητας που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν αυτοί οι εργαζόμενοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *