Προβλήματα στην συνεργασία Microsoft Teams και Windows 10 May 2021

Προβλήματα στην συνεργασία Microsoft Teams και Windows 10 May 2021

Το Windows 10’s May 2021 Patch Tuesday έχει ενημερώσει τη γραμμή εργασιών με το widget “Ειδήσεις και ενδιαφέροντα”, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν έγινε χωρίς να εμφανιστούν προβλήματα. Η ενημέρωση των Windows 10 May Patch Tuesday περιλαμβάνει επιδιορθώσεις ασφαλείας για drivers Bluetooth και άλλα βασικά στοιχεία και εγκαθίσταται αυτόματα.

Δυστυχώς, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ένα σφάλμα που αφορά  το Microsoft Teams και το Outlook, αλλά τα καλά νέα είναι ότι ο τεχνολογικός γίγαντας γνωρίζει τα ζητήματα. Σε μια ενημέρωση στην πύλη διαχειριστή, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι οι χρήστες μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα σύνδεσης στο Teams, Outlook και OneDrive για επιχειρήσεις.

«Οι χρήστες που επηρεάζονται ενδέχεται να δουν το ακόλουθο σφάλμα:« Λυπούμαστε, έχουμε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα », δήλωσε η Microsoft. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι χρήστες θα δουν το σφάλμα “80080300” όταν επιχειρούν να συνδεθούν ή να συνδεθούν. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το σφάλμα χτυπά μόνο συσκευές στις οποίες Windows 10 KB5003169 εφαρμόζεται η ενημέρωση ασφαλείας των(έκδοση 1909).

Το αρχικό εύρημα της Microsoft υποδηλώνει ότι το ζήτημα περιλαμβάνεται σε έναν κωδικό που περιλαμβάνεται στην τελευταία δέσμη ενημερώσεων των Windows 10.

«Η τρέχουσα τηλεμετρία δείχνει ότι ένα μικρό ποσοστό χρηστών δεν μπορεί να συνδεθεί με διάφορους υπολογιστές-πελάτες Microsoft 365», σημείωσε η εταιρεία.

Εάν λαμβάνετε συχνά το σφάλμα, η Microsoft συνιστά την επανεκκίνηση του υπολογιστή με μη αυτόματο τρόπο.

Αυτό το σφάλμα είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό, καθώς θα σας αποτρέψει την πρόσβαση στο Microsoft Teams και σε άλλους πελάτες του Office 365. Ορισμένα άτομα μπορούν να «επιδιορθώσουν» τα προβλήματα προσωρινά απλώς επανεκκίνηση του λειτουργικού συστήματος ή επανεκκίνηση των εφαρμογών για επιτραπέζιους υπολογιστές. Ωστόσο, αυτή δεν είναι ακριβώς μια μακροπρόθεσμη λύση σε αυτό που φαίνεται να είναι ένα αρκετά ενοχλητικό ζήτημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίστηκε πρόβλημα σύνδεσης. Τα προβλήματα σύνδεσης αναφέρθηκαν για πρώτη φορά με το Google Chrome μετά την ενημέρωση των Windows 10 έκδοση 2004. Ωστόσο, το σφάλμα διορθώθηκε αργότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *