Sony PS5 slim: Ανακοινώνει το Chroma Collection

Sony PS5 slim: Ανακοινώνει το Chroma Collection

Ένα νέο σύνολο χρωμάτων για τα πάνελ του PlayStation 5 και το χειριστήριο DualSens ανακοίνωσε η Sony . Ονομάζεται Chroma Collection και διαθέτει τρεις νέες αποχρώσεις.

Ανάμεσά τους είναι το Chroma Pearl. Μοιάζει με το αρχικό λευκό χρώμα με την πρώτη ματιά, αλλά έχει μια μαργαριταρένια λάμψη με χρώματα που εναλλάσσονται διακριτικά μεταξύ ανοιχτού ροζ και κρεμ. Το Chroma Indigo είναι μια πιο τολμηρή απόχρωση που είναι κάπου ανάμεσα στο βαθύ μπλε και το ζωηρό μωβ. Τέλος, υπάρχει το Chroma Teal, το οποίο διαθέτει πολλές βαθιές αποχρώσεις του πράσινου με μια νότα μπλε.

Η συλλογή Chroma θα είναι διαθέσιμη ως καλύμματα κονσόλας μόνο για το επανασχεδιασμένο λεπτό μοντέλο του PlayStation 5 και η τιμή τους είναι 65 $ για κάθε χρώμα. Μπορείτε επίσης να παραλάβετε τα νέα μοντέλα DualSense που διαθέτουν τους νέους συνδυασμούς χρωμάτων με 80 $ το καθένα.

Οι προπαραγγελίες για τη συλλογή Chroma ξεκινούν στις 3 Οκτωβρίου. Τα αξεσουάρ Chroma Pearl και Chroma Indigo θα κυκλοφορήσουν στις 7 Νοεμβρίου, ενώ το Chroma Teal θα φτάσει πολύ αργότερα στις 23 Ιανουαρίου 2025.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *