Microsoft  Xbox Game Pass: Ενσωματώνεται στην εφαρμογή Xbox για κινητά

Microsoft Xbox Game Pass: Ενσωματώνεται στην εφαρμογή Xbox για κινητά

Με το Microsoft Xbox September Update, η εμπειρία του Xbox για κινητά αλλάζει σημαντικά. Η Microsoft συγχωνεύει την εφαρμογή Xbox Game Pass για κινητά στην υπάρχουσα εφαρμογή Xbox για κινητά. Τώρα, θα μπορείτε να παίξετε και να εγκαταστήσετε παιχνίδια στην κονσόλα σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε λήψεις παιχνιδιών. Μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλους παίκτες, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις τους και να διαχειρίζεστε Συνδρομή Game Pass.

Η Microsoft απλοποιεί την εμπειρία φέρνοντας τις δυνατότητες από την ξεχωριστή εφαρμογή Xbox Game Pass στην εφαρμογή Xbox. Αυτή η εφαρμογή Xbox για κινητά θα είναι διαθέσιμη αρχικά για μέλη Xbox beta και αργότερα για όλους τους άλλους.

Η νέα εφαρμογή Xbox για κινητά θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε το Game Pass και να διαχειριστείτε τη συνδρομή σας. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε ολόκληρο τον κατάλογο Game Pass, να λάβετε ειδοποιήσεις για νέα παιχνίδια και να διεκδικήσετε προνόμια σε περίπτωση συνδρομής Ultimate. Επίσης, τα μέλη του Game Pass Ultimate μπορούν να προβάλλουν επιλεγμένα παιχνίδια μέσω του Xbox Cloud Gaming στις συσκευές τους iOS ή Android .

Από την πλευρά του υπολογιστή, η Microsoft κυκλοφορεί το Λειτουργία συμπαγούς γραμμής παιχνιδιού για όλους τους χρήστες. Μπορείτε να προβάλετε παιχνίδια που παίξατε πρόσφατα και να αποκτήσετε πρόσβαση σε προγράμματα εκκίνησης παιχνιδιών και άλλα βοηθητικά προγράμματα. Η λειτουργία συμπαγούς λειτουργίας είναι επίσης βελτιστοποιημένη για να λειτουργεί με ένα χειριστήριο Xbox. Έτσι σας επιτρέπει να κάνετε γρήγορη εναλλαγή μεταξύ γραφικών στοιχείων με το αριστερό και το δεξί bumper (LB/RB).

Από την πλευρά της κονσόλας, η Microsoft επιτρέπει πλέον στους παίκτες να προ-κατεβάζουν ενημερώσεις παιχνιδιών .Με αυτό το τρόπο, μπορούν να αρχίσουν να παίζουν αμέσως μόλις η ενημέρωση γίνει ζωντανή. Αυτή η νέα επιλογή μπορεί να ενεργοποιηθεί από τα παιχνίδια και οι εφαρμογές μου > Διαχείριση > Ενημερώσεις. Δεν υποστηρίζεται από όλους τους τίτλους παιχνιδιών, αλλά οι δημοφιλείς υποστηρίζουν ήδη την προ-λήψη ενημερώσεων.

Αυτές οι ενημερώσεις βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία Xbox. Έτσι, γίνεται πιο βολικό για τους παίκτες να έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια τους, να διαχειρίζονται τις συνδρομές τους και να παραμένουν ενημερωμένοι .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *