Microsoft Copilot: Αναμένεται μια νέα ενημέρωση

Microsoft Copilot: Αναμένεται μια νέα ενημέρωση

Η Microsoft εργάζεται σε μια ενημέρωση της εφαρμογής Copilot για κινητές συσκευές iOS και Android. Ένα από τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής για κινητά Copilot είναι ότι θα μπορεί να διαβάζει ειδήσεις σαν να ακούτε έναν ρεπόρτερ ειδήσεων ραδιοφώνου.

Επίσης, η λειτουργία ανάγνωσης ειδήσεων θα περιλαμβάνει ακόμη και μουσική. Αυτό γιατί το πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη σας δίνει τους τίτλους των εφημερίδων.

Άλλες πτυχές της επερχόμενης ανανέωσης της εφαρμογής Copilot, θα περιλαμβάνουν την εφαρμογή με χρήση διεπαφής χρήστη που βασίζεται σε κάρτα. Έτσι, οι χρήστες θα αλληλεπιδρούν με την εφαρμογή περισσότερο από την τρέχουσα έκδοση. Η νέα διεπαφή χρήστη θα εμφανίζει επίσης στους χρήστες μια λίστα με θέματα για τη μείωση του όγκου της πληκτρολόγησης που απαιτείται για την αλληλεπίδραση με το chatbot Copilot.

Η διεπαφή θα σχεδιαστεί για να προσφέρει σε κάθε χρήστη μια μοναδική εμπειρία, βασισμένη όχι μόνο στα ενδιαφέροντα κάθε χρήστη αλλά και στο ιστορικό του με τη συνομιλία με το Copilot.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο του Notepad, η νέα εφαρμογή για κινητά Copilot είναι ήδη πολύ εκλεπτυσμένη. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε η εφαρμογή Copilot θα λάβει αυτή τη μεγάλη ενημέρωση για iOS και Android.

Λάβετε υπόψη ότι η Microsoft δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα σχέδια για την κυκλοφορία μιας νέας έκδοσης της εφαρμογής Copilot. Είναι πιθανό η εταιρεία να αποφασίσει να κάνει αλλαγές στα τρέχοντα σχέδια ενημέρωσης Copilot πριν ανακοινωθεί επίσημα και κυκλοφορήσει η εφαρμογή.

Την περασμένη εβδομάδα, η Microsoft αποκαλύπτει μια σειρά από νέες δυνατότητες για τους χρήστες του Copilot, μεταξύ των οποίων αυτοματοποιημένοι πράκτορες Copilot που μπορεί να γίνει στο Copilot Studio, α νέα εμπειρία Copilot Pages, και νέες δυνατότητες προστασίας δεδομένων για άτομα που χρησιμοποιούν το Copilot στην εργασία ή στο σχολείο. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Microsoft δήλωσε ότι τον Οκτώβριο, θα το κάνει προσθήκη παραπομπών ερωτημάτων αναζήτησης ιστού για απαντήσεις Copilot.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *