Facebook Meta: Νέες δυνατότητες

Facebook Meta: Νέες δυνατότητες

Το Facebook πρόσθεσε νέες αλλαγές στις πλατφόρμες Facebook και Messenger. Τα χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα σε στάδια οπότε μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για την ώρα σε κάποιες περιοχές. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν νέες καρτέλες Local και Explore, πιο καθηλωτικά Reels και περισσότερα εργαλεία AI. Το Messenger αποκτά μια λειτουργία που ονομάζεται Κοινότητες για μικρές και μεσαίες ομάδες για σύνδεση μέσω κοινών ενδιαφερόντων.

Η νέα καρτέλα Local εμφανίζει το καλύτερο τοπικό περιεχόμενο από το Facebook, όπως Marketplace, Ομάδες και Εκδηλώσεις. Αυτή η νέα καρτέλα δοκιμάζεται σε Ώστιν, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Ουάσιγκτον, Σικάγο, Σάρλοτ, Ντάλας, Χιούστον, Σαν Φρανσίσκο και Φοίνιξ.

Μια άλλη νέα καρτέλα που έρχεται στο Facebook είναι η καρτέλα Εξερεύνηση. Εδώ μπορείτε να βρείτε περιεχόμενο προσαρμοσμένο στο περιεχόμενο που σας αρέσει. Η Meta λέει ότι ο αλγόριθμος για την καρτέλα Εξερεύνηση χρησιμοποιεί μια μεγάλη ποικιλία σημάτων για να σας δείξει περιεχόμενο που είναι σχετικό με εσάς.

Το τρίτο νέο χαρακτηριστικό είναι η ενιαία καρτέλα βίντεο χωρίς συγκόλληση, η οποία διευκολύνει την εύρεση Reels και άλλων βίντεο. Αυτή θα είναι μια καρτέλα βίντεο πλήρους οθόνης που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε απρόσκοπτα σύντομα, μεγάλα και ζωντανά βίντεο από ένα μέρος.

Υπάρχουν και μερικές λειτουργίες AI. Πρώτο, θα δώσει στους διαχειριστές της ομάδας τη δυνατότητα να ενεργοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη της ομάδας. Τα μέλη μπορούν να κάνουν ερωτήσεις και θα παρέχει συνδέσμους προς σχετικές αναρτήσεις ομάδας. Αυτό κυκλοφορεί στις ΗΠΑ και στον Καναδά σε μικρό αριθμό ομάδων αρχικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *