Microsoft Xbox : Μετάδοση παιχνιδιών από το cloud σύντομα

Microsoft Xbox : Μετάδοση παιχνιδιών από το cloud σύντομα

Από τον Φεβρουάριο, η Microsoft δήλωσε ότι θα ανοίξει την υπηρεσία Xbox Cloud Gaming . Με αυτό τον τρόπο, οποιοσδήποτε μπορεί να μεταδώσει παιχνίδια Xbox που είχε ήδη στις συσκευές του. Μια νέα αναφορά λέει ότι αυτό θα αρχίσει να συμβαίνει σε λίγες εβδομάδες για ορισμένα παιχνίδια Xbox.

Η Microsoft θα αρχίσει να δοκιμάζει αυτή τη νέα δυνατότητα με μέλη του προγράμματος Xbox Insider. Το σχέδιο είναι να επεκταθεί η δοκιμή σε περισσότερους παίκτες Xbox αργότερα. Αυτό είναι μέρος μιας συνολικής προσπάθειας για το gaming που ονομάζεται Project Lapland.

Η Microsoft εργάζεται σε αυτήν τη λειτουργία βιβλιοθήκης παιχνιδιών cloud Xbox εδώ και αρκετό καιρό. H καθυστέρηση οφειλόταν στον τεράστιο όγκο της νέας υποδομής διακομιστή cloud που απαιτείται για τη ροή των χιλιάδων διαθέσιμων παιχνιδιών Xbox.

Ακόμη, δεν θα είναι διαθέσιμα όλα τα παιχνίδια Xbox για αυτήν την προσπάθεια. Αυτό φέρεται να συμβαίνει επειδή ορισμένοι εκδότες παιχνιδιών έχουν αποκλειστικές άδειες χρήσης ή συμφωνίες για ορισμένα παιχνίδια .

Ωστόσο, η Microsoft προσπαθεί να επεκτείνει το cloud gaming πέρα ​​από αυτό που είναι διαθέσιμο για τους χρήστες του Xbox Game Pass Ultimate. Τον Ιούλιο, υπήρξαν ανεπιβεβαίωτες αναφορές ότι η εταιρεία σκεφτόταν να ξεκινήσει ένα νέο σχέδιο Game Pass θα ήταν μόνο για τίτλους που βασίζονται σε σύννεφο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *