YouTube:  Ετοιμάζει το κουμπί “Αποθήκευση”  για τα  Shorts

YouTube: Ετοιμάζει το κουμπί “Αποθήκευση” για τα Shorts

Το YouTube δοκιμάζει βελτιώσεις για τους χρήστες των Shorts. Οι χρήστες θα μπορούν να προσθέτουν σελιδοδείκτες σε Shorts που θα ήθελαν να αποθηκεύσουν ή να παρακολουθήσουν αργότερα. Για αυτό, το YouTube έχει προσθέσει ένα κουμπί “Αποθήκευση” στη διεπαφή χρήστη του Shorts. Το αρνητικό είναι ότι θα αντικαταστήσει ένα κουμπί σημαντικό για πολλούς.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα ροής έχει αντικαταστήσει το κουμπί «Δεν μου αρέσει» με το κουμπί «Αποθήκευση». Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν μπορούν πλέον να δηλώνουν “Δεν μου αρέσει ” στα βίντεο για να ενημερώνουν τον αλγόριθμο του YouTube ότι δεν είναι του γούστου τους.

Το YouTube δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή αυτή τη νέα διεπαφή Shorts με περιορισμένο σύνολο χρηστών. Όσοι έχουν λάβει την αλλαγή δεν θα βρίσκουν πλέον το κουμπί «Δεν μου αρέσει» στην κύρια διεπαφή του προγράμματος αναπαραγωγής.

Η νέα διεπαφή YouTube Shorts κρύβει το κουμπί “Δεν μου αρέσει” μέσα στο μενού με τις τρεις κουκκίδες του προγράμματος αναπαραγωγής. Το χειρότερο μέρος είναι ότι η νέα διεπαφή YouTube Shorts φαίνεται να ισχύει για τυχαίους χρήστες.

Συγκεκριμένα, αυτή η αλλαγή θα ενθαρρύνει τους χρήστες να προσθέσουν περισσότερα βίντεο στις λίστες αναπαραγωγής τους. Δεδομένου ότι τα βίντεο Shorts έρχονται και φεύγουν αστραπιαία, το να έχετε το κουμπί «Αποθήκευση» ακριβώς εκεί στη διεπαφή θα βοηθούσε. Όταν πατάτε το κουμπί “Αποθήκευση”, η πλατφόρμα προσφέρει την επιλογή αποθήκευσης του βίντεο σε μια νέα ή υπάρχουσα λίστα αναπαραγωγής YouTube.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *