Oppo ColorOS 15 : Ανακοινώθηκε επίσημα

Oppo ColorOS 15 : Ανακοινώθηκε επίσημα

Η Oppo ανακοίνωσε το ColorOS 15 , μια νέα έκδοση που βασίζεται στο Android 15. Αυτό γίνεται λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση των ναυαρχίδων της σειράς Find X8.

Διαθέτει ενημερωμένη εμφάνιση με νέα εικονίδια, δυναμικά εφέ φωτισμού, φυσικό φως και στοιχεία σκιάς σε όλο το περιβάλλον χρήστη. Το νέο Aurora and Tidal Engine σας επιτρέπει να εκτελείτε παράλληλα κινούμενα σχέδια εφαρμογών. Με αυτό το τρόπο, μπορείτε να έχετε κινούμενα σχέδια με απόκριση και χωρίς καθυστερήσεις κατά τη γρήγορη εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών.

Το σύστημα διαθέτει νέα εφέ κίνησης με σταθερά ομαλά κινούμενα σχέδια και αρκετές βελτιστοποιήσεις σε επίπεδο συστήματος. Αυτά όλα τα στοιχεία, οδήγησαν σε 18% βελτίωση στην απόκριση της εφαρμογής και 26% ταχύτερη διαδικασία εγκατάστασης εφαρμογής. Η Oppo φέρνει μια νέα δυναμική κατανομή κρυφής μνήμης σε επίπεδο συστήματος .Αυτή διαχειρίζεται τους πόρους σε πραγματικό χρόνο και εξασφαλίζει ρευστότητα κατά τη λειτουργία

Η τεχνητή νοημοσύνη παίζει μεγάλο ρόλο στο ColorOS 15. Ο Βοηθός XiaoBu της εταιρείας μπορεί να κληθεί σε οποιαδήποτε οθόνη . Οι χρήστες μπορούν να έχουν φυσικές συνομιλίες με συνεχή ερωτήματα. Υπάρχει επίσης μια επιλογή κύκλου για να κάνετε αναζήτηση πληροφοριών.

Η Oppo φέρνει επίσης ανανεωμένη επεξεργασία εικόνας AI . Υπάρχουν δυνατότητες όπως αφαίρεση ατόμου και αντανάκλασης με ένα άγγιγμα, αφαίρεση θαμπώματος για πορτρέτα και μια έξυπνη λειτουργία αναβάθμισης εικόνας. Το Live Photos υποστηρίζει πλέον ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας (EIS)

Υπάρχουν αρκετές προσθήκες τεχνητής νοημοσύνης σε άλλες περιοχές, όπως η εφαρμογή σημειώσεων, η οποία μπορεί να μορφοποιήσει και να συνοψίσει σημειώσεις. Υπάρχει μια νέα δυνατότητα σάρωσης εγγράφων με ενσωματωμένη σύνοψη και μετάφραση μεταξύ των γλωσσών. Η συσκευή εγγραφής φωνής μπορεί επίσης να συνοψίσει και να μεταγράψει τις ηχογραφήσεις σας.

Το ColorOS 15 θα είναι προεγκατεστημένο στις επερχόμενες συσκευές Oppo Find X8 και OnePlus 13 στην Κίνα. Τα παλαιότερα μοντέλα, όπως οι σειρές Find X7, Find N3, Find N3 Flip και OnePlus Ace 3, θα λάβουν την ενημέρωση από τον Νοέμβριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *