Samsung Galaxy S25 Ultra: Χρωματικές επιλογές

Samsung Galaxy S25 Ultra: Χρωματικές επιλογές

Το Samsung Galaxy S25 Ultra θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα – μαύρο, πράσινο, μπλε και τιτάνιο. Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από αξιόπιστο tipster, ωστόσο, δεν είναι σαφές πόσα αποκλειστικά χρώματα στο διαδίκτυο θα έχει το smartphone.

Δεν υπάρχει ακόμη καμία λέξη από τη Samsung για το Galaxy S25 Ultra, αλλά χάρη σε διέρρευσαν renders, γνωρίζουμε πώς θα μοιάζει το smartphone. Θα έχει οθόνη με τρύπα στο μπροστινό μέρος και ένα νέο σχέδιο κάμερας στο πίσω μέρος. Αυτό σημαίνει ότι η διάταξη της κάμερας θα παραμείνει η ίδια- οι μεμονωμένοι φακοί κάμερας θα έχουν έναν παχύ, σκούρο δακτύλιο γύρω τους.

Φήμες υποστηρίζουν ότι η ρύθμιση της πίσω κάμερας θα είναι ένας συνδυασμός μονάδων 200MP κύριας (ISOCELL HP2), 50MP ultrawide, 10MP τηλεφακό (3x οπτικό) και 50MP τηλεφακό (5x optical). Η selfie κάμερα λέγεται ότι χρησιμοποιεί αισθητήρα 12MP.

5 thoughts on “Samsung Galaxy S25 Ultra: Χρωματικές επιλογές

  1. Νομίζω οτι η διάταξη των καμερών στην συγκεκριμένη συσκευή είναι ξεπερασμένη…Δεν προσθέτει παραπάνω κίνητρο για αγορά της.

  2. Εγώ έχω μείνει ικανοποιημένος με την σειρά S μέχρι το Galaxy S20…Μετά νομίζω ότι δεν έχουν προστεθεί σημαντικά πράγματα. Ισώς μόνο στον τομέα των καμερών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *