Microsoft Edge:  Αποκτάει βελτιωμένη παρακολούθηση password

Microsoft Edge: Αποκτάει βελτιωμένη παρακολούθηση password

Η Microsoft έχει αναβαθμίσει την παρακολούθηση κωδικών πρόσβασης στο Edge με μερικές όμορφες δυνατότητες για να βοηθήσει τους χρήστες να παρακολουθούν τους αδύναμους, επαναχρησιμοποιημένους και  κωδικούς πρόσβασης που έχουν διευρρέυσει.

Ο γίγαντας του Ρέντμοντ ενημέρωσε πρόσφατα τη σελίδα  πληροφοριών  για να συμπεριλάβει λεπτομέρειες σχετικά με το χαρακτηριστικό. Η Microsoft σημειώνει ότι το ενημερωμένο μόνιτορ κωδικού πρόσβασης θα ειδοποιεί τους χρήστες όταν οι κωδικοί πρόσβασής τους είναι “αδύναμοι ή / και επαναχρησιμοποιούνται σε όλους τους λογαριασμούς”.

Ξεκινώντας από το Microsoft Edge v.91, θα σας δώσουμε σχόλια σχετικά με το ποιοι από τους κωδικούς πρόσβασής σας είναι αδύναμοι ή / και επαναχρησιμοποιούνται σε όλους τους λογαριασμούς. Αυτό θα σας επιτρέψει να μείνετε ενήμεροι για την ασφάλειά σας στον Ιστό.

Επιπλέον, η Microsoft θα επιτρέπει στους χρήστες να ταξινομούν τους κωδικούς πρόσβασης αλφαβητικά ή ανάλογα με την αξιοπιστία τους. Οι χρήστες Edge μπορούν επίσης να φιλτράρουν τους κωδικούς πρόσβασης για να εμφανίζουν μόνο επαναχρησιμοποιημένους, διαρρηγμένους ή αδύναμους κωδικούς πρόσβασης.Πηγή: u / Leopeva64-2

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ενημερωμένη οθόνη κωδικού πρόσβασης αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2021. Ωστόσο, η Microsoft δεν έχει ακόμη ενημερώσει το κανάλι Edge stable στην έκδοση 91, οπότε ίσως χρειαστεί να περιμένετε να δοκιμάσετε το νέο χαρακτηριστικό.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *