H Mozilla εργάζεται πάνω σε μια ομάδα αλλαγών στο Firefox

H Mozilla εργάζεται πάνω σε μια ομάδα αλλαγών στο Firefox

Σύμφωνα με το  Firefox Nightly, η Mozilla   εργάζεται σε πολλά στοιχεία στην έκδοση macOS του Firefox για να βελτιώσει την αισθητική του. Οι αλλαγές που περιγράφονται περιλαμβάνουν κύλινδρο κύλισης κατά μήκος του rubber-banding , την άφιξη της εγγενούς πλήρους οθόνης και βελτιώσεις στον  χειρισμό  λειτουργίας dark mode. Τα δύο τελευταία στοιχεία μπορούν να ενεργοποιηθούν στο Firefox Nightly για δοκιμές.

Η τρέχουσα έκδοση του Firefox στο κανάλι Nightly είναι η έκδοση 90, η κυκλοφορία μετά την αναθεώρηση της μεγάλης διεπαφής που θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουνίου. Ο Firefox 90 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Ιουλίου 2021, σύμφωνα με το FX Trains που παρακολουθεί τις κυκλοφορίες του Firefox.

Σύμφωνα με τον Mozilla, οι νέες  γραμμές κύλισης είναι ενεργοποιημένες στο Firefox Nightly αλλά πρέπει να είναι ενεργοποιημένες οι εγγενείς πλήρεις οθόνες και οι βελτιώσεις σκοτεινής λειτουργίας. Για να ενεργοποιήσετε την εγγενή πλήρη οθόνη, μεταβείτε στο : config και ενεργοποιήστε την full-screen-api.macos-native-full-screen. Για να ενεργοποιήσετε την ενισχυμένη υποστήριξη σκοτεινής λειτουργίας, μεταβείτε στο about: config ξανά και ενεργοποιήστε το widget.macos.respect-system-εμφάνιση.

Η εργασία σε εγγενή πλήρη οθόνη και υποστήριξη για βελτιωμένη σκοτεινή λειτουργία συνεχίζεται, οπότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα μετά την ενεργοποίηση αυτών των λειτουργιών στο Firefox Nightly. Εφόσον το Mozilla δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, θα μπορούσαμε να δούμε όλες αυτές τις βελτιώσεις να φτάνουν με τη σταθερή έκδοση του Firefox 90.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *