Η Samsung ανακοίνωσε  νέες οθόνες TV-like Smart Monitor

Η Samsung ανακοίνωσε νέες οθόνες TV-like Smart Monitor

Η σειρά Smart Monitor της Samsung επεκτείνεται. Η σειρά της οθόνης των έξυπνων υπολογιστών που τροφοδοτείται από το Tizen περιλαμβάνει τώρα ένα μοντέλο 4K M7 43 ιντσών, καθώς και ένα 1080p M5 24 ιντσών, σηματοδοτώντας τις μεγαλύτερες και μικρότερες έξυπνες οθόνες που θα είναι διαθέσιμες μέχρι σήμερα.

Η Samsung παρουσίασε το Smart Monitor πέρυσι και την περιγράφει ως οθόνη «do-it-all» σχεδιασμένη τόσο για εργασία όσο και για ψυχαγωγία. Οι οθόνες διαθέτουν ενσωματωμένα ηχεία και λειτουργίες έξυπνης τηλεόρασης μέσω της πλατφόρμας Tizen της Samsung, που σημαίνει ότι μπορείτε να εκτελείτε εφαρμογές βίντεο όπως το Netflix απευθείας στη συσκευή, καθώς και λογισμικό απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας και παραγωγικότητας όπως το Office 365. Οι έξυπνες οθόνες διαθέτουν τηλεχειριστήριο που συνεργάζεται με την Alexa, τον Βοηθό της Google και το Bixby και υπάρχει επίσης ασύρματη υποστήριξη για το DeX, περιβάλλον σε στιλ επιτραπέζιου υπολογιστή της Samsung που λειτουργεί σε smartphone Galaxy.

 

Η σειρά M7 περιλαμβάνει τώρα επιλογές 4K 43 και 32 ιντσών. Η σειρά M5 χρησιμοποιεί πάνελ 1080p και διατίθεται σε μεγέθη 24 ιντσών, 27 ιντσών και 32 ιντσών. Η Samsung παρουσιάζει επίσης μια λευκή έκδοση του Smart Monitor M5 27 ιντσών και 32 ιντσών.

Η Samsung δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις τιμές για τα νέα μοντέλα, αλλά για το πλαίσιο, το M7 32 ιντσών κυκλοφόρησε στα 399,99 $, ενώ το M5 27 ιντσών ήταν 229,99 $, οπότε πιθανότατα μπορείτε να περιμένετε τιμές λίγο πάνω και κάτω από αυτά τα δύο άκρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *