Lenovo 13-inch Android tablet : Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν εξωτερική οθόνη

Lenovo 13-inch Android tablet : Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν εξωτερική οθόνη

Το Lenovo  της Yoga Pad Pro είναι ένα νέο tablet Android 13 ιντσών που μπορεί εύκολα να διπλασιαστεί ως εξωτερική οθόνη. Θα είναι διαθέσιμο για αγορά στην Κίνα έναντι 3.299 γιουάν (περίπου 517 $) στις 31 Μαΐου.

Δεν είναι δύσκολο να λειτουργούν τα περισσότερα tablet στην αγορά ως δεύτερη οθόνη, αλλά ως επί το πλείστον περιορίζονται στη χρήση τους με συγκεκριμένες συσκευές. Τα iPad της Apple μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εξωτερικές οθόνες χάρη στην ενσωματωμένη δυνατότητα Sidecar, για παράδειγμα, αλλά αυτό λειτουργεί μόνο αν τα χρησιμοποιείτε με Mac. Ωστόσο, το Yoga Pad Pro διαθέτει μια πλήρη θύρα Micro HDMI ενσωματωμένη στη λαβή της, που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε βασικά οποιαδήποτε συσκευή HDMI σε αυτήν και να χρησιμοποιήσετε το Yoga Pad Pro ως οθόνη 13 ιντσών. Και ναι, αυτό περιλαμβάνει απολύτως ένα διακόπτη Nintendo.

Για χρήση ως tablet, το Yoga Pad Pro τροφοδοτείται από ένα Snapdragon 870 σε συνδυασμό με 8 GB μνήμης RAM, 256 GB αποθήκευσης και μια μπαταρία 10.200 mAh. Διαθέτει τέσσερα ηχεία συμβατά με Dolby Atmos τοποθετημένα γύρω από την οθόνη LCD 2K, 16:10, και περιλαμβάνει επίσης μια βάση στήριξης που μπορεί να περιστρέφεται κατά 180 μοίρες έξω από το πίσω μέρος της συσκευής. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *