Η Acer παρουσιάζει τα TravelMate P6 και Spin P6 με υποστήριξη 5G, οθόνες 16:10 και άλλα

Η Acer παρουσιάζει τα TravelMate P6 και Spin P6 με υποστήριξη 5G, οθόνες 16:10 και άλλα

H Acer πήγε  στην εκδήλωση Next @ Acer για να αποκαλύψει μια σειρά από νέες συσκευές. Παρόλο που υπάρχουν προσφορές στον χώρο των καταναλωτών, όπως το νέο Swift X που διαθέτει ειδικά γραφικά, η εταιρεία είχε επίσης ανακοινώσεις για τη σειρά συσκευών TravelMate που εστιάζουν στην επιχείρηση. Οι δύο συσκευές που ανακοινώθηκαν σήμερα περιλαμβάνουν ένα ανανεωμένο TravelMate P6 και ένα νέο TravelMate Spin P6 convertible.

Το αποκορύφωμα της σειράς TravelMate P6 ήταν η ελαφριά φύση του και αυτό δεν αλλάζει φέτος. Ενώ το TravelMate P6 ζυγίζει 2,4 κιλά, το convertible είναι ελαφρύτερο στα 2,2 κιλά. Το ελαφρύτερο βάρος δεν θέτει σε κίνδυνο την αντοχή, χάρη στο πλαίσιο που κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας κράμα μαγνησίου-αλουμινίου. Το μετατρέψιμο μοντέλο – το οποίο είναι το πρώτο για τη γραμμή P6 – έρχεται με Acer Active Stylus που μπορεί να συνδεθεί στη συσκευή.

Μια άλλη σημαντική βελτίωση έρχεται στον τρόπο των διαστάσεων της οθόνης, η οποία είναι τώρα μια μονάδα αναλογίας διαστάσεων 16:10 που στεγάζεται σε ένα πλαίσιο με μικρότερα στεφάνια . Και οι δύο συσκευές διαθέτουν οθόνες ανάλυσης Full HD 14 ιντσών με ενσωματωμένο το PrivacyPanel της Acer. Οι μονάδες καλύπτουν το 100% της χρωματικής γκάμας sRGB, καθιστώντας τις εξαιρετικά ακριβείς στο χρώμα. Μια άλλη προσθήκη φέτος είναι η υποστήριξη των Windows Hello, προσφέροντας βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας χρησιμοποιώντας κάμερες IR, σε συνδυασμό με το κλείστρο απορρήτου.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, και οι δύο συσκευές προσφέρονται με επεξεργαστή Intel Core i7 vPro από την οικογένεια τσιπ 11ης γενιάς Tiger Lake που συνοδεύουν τα γραφικά Iris Xe. Οι φορητοί υπολογιστές μπορούν να έχουν με έως και 32 GB μνήμης DRR4x RAM και 1 TB SSI PCIe Gen3 NVMe. Η εταιρεία υπόσχεται διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 20 ώρες για την έκδοση clamshell, ωστόσο, η απόσταση σε μίλια των χρηστών μπορεί να διαφέρει.

Οι επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν Wi-Fi 6 και 5G, με το τελευταίο να προσφέρει έναν χρήσιμο τρόπο για επαγγελματίες που βρίσκονται εν κινήσει, ειδικά με περιορισμούς που σχετίζονται με την πανδημία να ανεβαίνουν αργά σε διάφορες χώρες. Όσον αφορά τις θύρες, οι συσκευές διαθέτουν θύρες Type-C Thunderbolt 4 για την πλήρη εμπειρία Thunderbolt, μαζί με τις συνηθισμένες θύρες HDMI και USB-A. Είναι ενδιαφέρον ότι οι φορητοί υπολογιστές έρχονται επίσης με NFC για πληρωμές μέσω κινητού.

Το TravelMate P6 (αριθμός μοντέλου TMP614-52) θα είναι διαθέσιμο στις ευρωπαϊκές αγορές από τον Σεπτέμβριο με ζητούμενη τιμή 999 €. Ωστόσο, θα φτάσει στις ΗΠΑ μόνο τον Δεκέμβριο και θα ξεκινήσει από τα 1,299,99 $. Το TravelMate Spin P6 convertible (TMP614RN-52) θα αρχίσει να πωλείται στην Ευρώπη τον Οκτώβριο στην αρχική τιμή των 1,199 €, με τη διαθεσιμότητα των ΗΠΑ για τον Δεκέμβριο να ξεκινά από 1.399 $.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *