H Apple σχεδιάζει το AirPods Pro με παρακολούθηση φυσικής κατάστασης για το 2022.

H Apple σχεδιάζει το AirPods Pro με παρακολούθηση φυσικής κατάστασης για το 2022.

Οι πληροφορίες για τα νέα ακουστικά της Apple προέρχονται απο διαρροές εικόνων και πληροφορίες σχεδιασμού. Τώρα,  ο Mark Gurman αναφέρει ότι τα νέα AirPods και AirPods Pro θα κυκλοφορήσουν  φέτος και το 2022, αντίστοιχα. Το τελευταίο θα διαθέτει ενημερωμένους αισθητήρες κίνησης με προνόμια παρακολούθησης φυσικής κατάστασης, σύμφωνα με άτομα με γνώση των σχεδίων. Λαμβάνοντας υπόψη την εστίαση της Apple στην υγεία – η οποία περιλαμβάνει την υπηρεσία  Fitness+  που συγχρονίζεται με το Apple Watch και το Apple Music – , η ενημέρωση έχει νόημα. 

Πηγές ανέφεραν επίσης στον Gurman ότι η Apple εξέτασε μια αλλαγή σχεδιασμού AirPods Pro  . Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζει να κάνει το ντεμπούτο του σε νέα ασύρματα ακουστικά Beats, τα οποία θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα. 

Εν τω μεταξύ, η έκθεση επαναλαμβάνει τη μακροχρόνια φήμη ότι η Apple σκοπεύει να μειώσει τα στελέχη στη βάση AirPods για να αντικατοπτρίζει το σχεδιασμό των premium αδελφών τους. Υπήρξαν επίσης αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με το εάν τα ακουστικά θα υποστηρίξουν την ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC). Από την πλευρά του, ο Gurman είπε προηγουμένως ότι δεν θα αυξηθεί η ποιότητα του ήχου, ενώ σε άλλο site  υπάρχει η πληροφορία ότι η προσθήκη του ANC ήταν “πολύ πιθανή”.

 Η  Apple εξετάζει , τώρα, νέα χρώματα για τα ακουστικά over-ear που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο. Η εταιρεία ξεκίνησε επίσης την ανάπτυξη των νέων υβριδικών αξεσουάρ HomePod  . Περιλαμβάνουν ένα κουτί Apple TV με ηχείο και κάμερα (πιθανώς παρόμοιο με ένα Roku Streambar) και ένα ξεχωριστό ηχείο υψηλών προδιαγραφών με iPad για οθόνη, το οποίο θα μπορούσε να τοποθετηθεί ως αντίπαλος του Echo Show του Amazon. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *