Η Microsoft ξεκινά την αναβάθμιση απόδοσης στο Outlook για Windows- “μεγαλύτερη αλλαγή” από το 1997

Η Microsoft ξεκινά την αναβάθμιση απόδοσης στο Outlook για Windows- “μεγαλύτερη αλλαγή” από το 1997

Το 2019, η Microsoft ανακοίνωσε ότι ενημερώνει το Outlook για Windows με μια σειρά βελτιώσεων, αλλά μέχρι τώρα, αυτές ήταν διαθέσιμες μόνο σε προεπισκόπηση και οι πελάτες έπρεπε να επιλέξουν χειροκίνητα. Οι αναβαθμίσεις περιστράφηκαν κυρίως γύρω από κοινόχρηστα ημερολόγια, με  ομαλότερο και  πιο αξιόπιστο συγχρονισμό, ταχύτερη επεξεργασία ενός συμβάντος και άλλες αλλαγές στην προεπιλεγμένη συμπεριφορά.

Τώρα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι αυτές οι βελτιώσεις έχουν αποφοιτήσει από την προεπισκόπηση και είναι γενικά διαθέσιμες.

Ενώ η εταιρεία δεν το έχει ποσοτικοποιήσει, λέει ότι οι βελτιώσεις “βελτιώνουν δραματικά” τον λανθάνοντα χρόνο συγχρονισμού και την αξιοπιστία των κοινόχρηστων και κατ ‘εξουσιοδότηση ημερολογίων στο Outlook για Windows. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτά τα οφέλη απόδοσης είναι διαθέσιμα σε άλλους πελάτες του Outlook, όπως αυτά στον Ιστό, το Mac και το κινητό για αρκετό καιρό, και τώρα διατίθενται επίσης στα Windows.

Ο γίγαντας της τεχνολογίας Redmond χαρακτήρισε αυτές τις αναβαθμίσεις ως τη μεγαλύτερη αλλαγή στο Outlook για Windows από την πρώτη κυκλοφορία του το 1997 και λέει ότι συγκέντρωσε σχόλια και διορθώθηκε σφάλματα που έχουν αναφερθεί από δεκάδες χιλιάδες χρήστες τα τελευταία δύο χρόνια πριν αφαιρέσει την ετικέτα προεπισκόπησης.

Η Microsoft λέει ότι η ενημέρωση δεν αλλάζει τίποτα οπτικά, αλλά οι βελτιώσεις απόδοσης θα είναι ορατές σε εκπροσώπους και άλλους χρήστες κοινόχρηστων ημερολογίων στο Outlook για Windows. Από σήμερα, τα οφέλη απόδοσης είναι ενεργοποιημένα για το 10% των πελατών που χρησιμοποιούν το Outlook για Windows στην έκδοση 2103 του τρέχοντος καναλιού (ενημέρωση Μαρτίου 2021) και οι βελτιώσεις θα κυκλοφορήσουν σε όλους τους χρήστες με σταδιακό τρόπο κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *