Μετά από καθυστέρηση ενός έτους, το Microsoft Teams σε iOS και Android σύντομα θα υποστηρίξει τελικά την  μετάφραση συνομιλίας

Μετά από καθυστέρηση ενός έτους, το Microsoft Teams σε iOS και Android σύντομα θα υποστηρίξει τελικά την μετάφραση συνομιλίας

Τον Μάιο του 2020 αναφέραμε ότι η Microsoft πρόσθεσε σχέδια για την προσθήκη μετάφρασης στο Microsoft Teams σε iOS και Android στον οδικό χάρτη τους.  Εκείνη την εποχή δεν περιμέναμε αυτή η δυνατότητα  να φτάσει μέχρι το 2021, αλλά σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι η Microsoft ετοιμάζεται να αναπτύξει τη δυνατότητα, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στην επιφάνεια εργασίας, σε χρήστες κινητών.

Η λειτουργία υποστηρίζεται από τις Υπηρεσίες Μετάφρασης της Microsoft και επιτρέπει στους χρήστες να μεταφράζουν αναρτήσεις καναλιών που είναι σε άλλη γλώσσα, στη γλώσσα της επιλογής τους.

Για μετάφραση, πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα και μετά πατήστε Μετάφραση. Για να επιστρέψετε ένα μεταφρασμένο μήνυμα στην αρχική γλώσσα, πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα και μετά πιέστε Εμφάνιση πρωτοτύπου (γλώσσα).

Για να ορίσετε τη γλώσσα στην οποία θέλετε να μεταφράζονται τα μηνύματα, πατήστε Ρυθμίσεις> Μετάφραση και, στη συνέχεια, επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε.

Η λειτουργία θα κυκλοφορήσει στις Ομάδες iOS και Android από τις τελευταίες εκδόσεις καταστημάτων και θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές Ιουνίου με πλήρη διάθεση έως τα μέσα Ιουλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *