Το WhatsApp επιβεβαιώνει ότι η υποστήριξη πολλών συσκευών θα κυκλοφορήσει σύντομα σε έκδοση  beta

Το WhatsApp επιβεβαιώνει ότι η υποστήριξη πολλών συσκευών θα κυκλοφορήσει σύντομα σε έκδοση beta

Πέρυσι, μια νέα αναφορά αποκάλυψε μια νέα δυνατότητα WhatsApp που θα επέτρεπε στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα από πολλές συσκευές, όπως φορητό υπολογιστή ή δευτερεύον τηλέφωνο, χωρίς να αποσυνδεθούν από την κύρια συσκευή . Σήμερα, αυτή η δυνατότητα έχει επιβεβαιωθεί από τον επικεφαλής του WhatsApp,  Will Cathcart μαζί με άλλες επερχόμενες λειτουργίες που κοινοποιήθηκαν επίσης από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook Mark Zuckerberg.

Η Cathcart επιβεβαίωσε  ότι η υποστήριξη πολλαπλών συσκευών θα κυκλοφορήσει σε δημόσια beta τον επόμενο ή δύο μήνες. Η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να συγχρονίζει έως και τέσσερις συσκευές από τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο στην κύρια συσκευή σας.

Ο Zuckerberg υποστήριξε επίσης τη δήλωση της Cathcart και σημείωσε την “τεχνική πρόκληση για συγχρονισμό όλων των μηνυμάτων και του περιεχομένου σας”. Πρόσθεσε ότι η λειτουργία δεν θα επηρεάσει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο που παρέχει το WhatsApp για όλα τα μηνύματα που αποστέλλονται μεταξύ των χρηστών.

 Ενώ η Cathcart δεν επιβεβαίωσε συγκεκριμένα ότι το WhatsApp θα λειτουργεί  σε iPad, η δυνατότητα πολλαπλών συσκευών θα υποστηρίζεται σε tablet της  Apple. Επιπλέον, η επερχόμενη δημόσια έκδοση beta σχεδιάζεται επίσης να επεκταθεί σε περισσότερους χρήστες iOS.

Τέλος, ο Zuckerberg μοιράστηκε επίσης μια νέα δυνατότητα «view one» που θα κάνει τα μηνύματα που στέλνετε να εξαφανιστούν αφού τα δείτε από τον παραλήπτη. Το WhatsApp ξεκινά επίσης σύντομα την “λειτουργία εξαφάνισης”. Η υπηρεσία διαθέτει ήδη μια λειτουργία εξαφανισμένων μηνυμάτων που διαγράφει τα μηνύματα σε μια συγκεκριμένη συνομιλία μετά από μια καθορισμένη χρονική περίοδο. Με τη λειτουργία εξαφάνισης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτόματα τα εξαφανισμένα μηνύματα σε όλες τις συνομιλίες συνομιλίας.

 Δεν υπάρχει αναφορά , ωστόσο, για το πότε θα ξεκινήσουν αυτές οι δύο δυνατότητες για όλους, αλλά σύντομα έρχονται σε χρήστες beta.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *