Το Huawei FreeBuds 4 με Bluetooth 5.2 και το ANC αποκτούν παγκόσμια κυκλοφορία.

Το Huawei FreeBuds 4 με Bluetooth 5.2 και το ANC αποκτούν παγκόσμια κυκλοφορία.

H Huawei ανακοίνωσε μια πληθώρα συσκευών όπως το smartphone P50, το tablet MatePad Proκαι η σειρά Watch 3. Η εταιρεία χρησιμοποίησε επίσης αυτήν την ευκαιρία για να κυκλοφορήσει τα FreeBuds 4 στην παγκόσμια αγορά. Σύμφωνα με την Huawei, αυτά τα wireless buds έρχονται με ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC), χειριστήρια αφής, ανίχνευση φθοράς και εργονομικό σχεδιασμό.

Τα FreeBuds 4 είναι αρκετά ελαφριά με κάθε ακουστικό να ζυγίζει μόλις πάνω από 4 γραμμάρια. Αυτά έχουν βαθμολογία IPX4 για αντοχή σε νερό. Κάθε ακουστικό διαθέτει πρόγραμμα οδήγησης 14,3 mm συντονισμένο για απόδοση βαθύ μπάσων. Παίρνετε επίσης τη δυνατότητα ANC που καθίσταται δυνατή από τρία ενσωματωμένα μικρόφωνα.

Για να σας σώσει από την ταλαιπωρία της συχνής πρόσβασης στο τηλέφωνό σας, το FreeBuds 4 διαθέτει χειριστήρια αφής με κίνηση. Για παράδειγμα, μπορείτε να απαντήσετε σε μια κλήση, να παραλείψετε ένα τραγούδι ή να ενεργοποιήσετε έναν βοηθό φωνής πατώντας δύο φορές στο ακουστικό σας. Σύροντας προς τα πάνω και προς τα κάτω σας επιτρέπει να ελέγχετε την ένταση. Τέλος, το παρατεταμένο πάτημα εναλλάσσει τη δυνατότητα ακύρωσης θορύβου.

Αυτά τα ακουστικά χρησιμοποιούν ενεργειακά αποδοτικό Bluetooth 5.2 για σύνδεση με τηλέφωνα, tablet και υπολογιστές σας. Μπορείτε ακόμη και να τα συνδέσετε έως και δύο συσκευές ταυτόχρονα. Το   FreeBuds 4 έχει  χαμηλή καθυστέρηση ήχου για να χρησιμοποιηθεί και σε παιχνίδια για κινητά. Σύμφωνα με τα δεδομένα που παρέχονται από την Huawei, αυτά τα ακουστικά έχουν καθυστέρηση 90 ms σε smartphone HarmonyOS και 150 ms σε συσκευές EMUI.

Κάθε ακουστικό FreeBuds 4 διαθέτει μπαταρία 30 mAh, η οποία είναι αρκετή για να διαρκέσει τέσσερις ώρες με μία μόνο φόρτιση με απενεργοποιημένο το ANC. Η θήκη μεταφοράς διαθέτει μπαταρία 410 mAh που προσφέρει 22 ώρες αναπαραγωγής (απενεργοποιημένη ANC).

Τα Huawei FreeBuds 4 είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία στην Ευρώπη και η αποστολή θα αρχίσει στις 21 Ιουνίου. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτά διατίθενται σε 120 £. Για να βελτιώσει τη συμφωνία, η Huawei προσφέρει ένα δωρεάν Band 4 Pro, το οποίο συνήθως κοστίζει 70 £.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *