Προβλήματα με το νέο πακέτο ενημέρωσης των Windοws 10

Προβλήματα με το νέο πακέτο ενημέρωσης των Windοws 10

Τα Windows 10 έχουν ένα νέο σφάλμα που παρουσιάστηκε χάρη στη μηνιαία ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας «KB5003637». Το πρόβλημα είναι ότι η ενημέρωση μπερδεύει τα εικονίδια στη γραμμή εργασιών και στην επιφάνεια εργασίας. Αυτό το ζήτημα αναφέρθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα, όταν οι χρήστες εγκατέστησαν το προαιρετικό και φαίνεται ότι μπήκε στην υποχρεωτική ενημέρωση ασφαλείας.

Τα Windows 10 KB5003637 είναι μια υποχρεωτική ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας και αποτελεί μέρος της ενημερωμένης του  κώδικα της Τρίτης Ιουνίου 2021. Μια ενημέρωση κώδικα ασφαλείας συνήθως λαμβάνεται / εγκαθίσταται αυτόματα, ανάλογα με τις ρυθμίσεις του Windows Update. Μεταβαίνοντας στις αναφορές στην ενότητα σχολίων, στο Feedback Hub και στο  Reddit, φαίνεται ότι ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν κρίσιμα προβλήματα μετά την υποχρεωτική  εφαρμογή  κώδικα.

«Στην γραμμή εργασιών , τα εικονίδια ημερομηνίας, ώρας και συστήματος εξαφανίζονται. Αυτό ξεκίνησε σήμερα 6/10/2021 μετά από ένα Windows Update », έγραψε ένας χρήστης. «Μετέτρεψε τον υπολογιστή μου σε πατάτα», είπε ένας άλλος χρήστης.

“Το KB5003214 ήταν προαιρετικό, αλλά το KB5003637 εγκαθίσταται αυτόματα και προκαλεί το ίδιο πρόβλημα (σφάλμα εικονιδίων γραμμής εργασιών). Αυτές οι ενημερώσεις διακόπτουν κυριολεκτικά τη χρηστικότητα του υπολογιστή μου », εξήγησε ένας άλλος απογοητευμένος χρήστης.

Τα προβλήματα του KB5003637 

 Το πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί όταν η συσκευή σας χρησιμοποιεί επεξεργαστές μεθόδου εισαγωγής (IME) ή / και πολλά πακέτα γλωσσών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα εικονίδια του δίσκου συστήματος της γραμμής εργασιών σας μπορούν επίσης να εξαφανιστούν ή να επικαλύπτονται όταν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα Ειδήσεις και ενδιαφέροντα και δεν χρησιμοποιείτε τις προτεινόμενες / προεπιλεγμένες ρυθμίσεις κλιμάκωσης οθόνης.

 Ευτυχώς, όσοι ανέφεραν τα θέματα KB5003637 επιβεβαίωσαν ότι η απεγκατάσταση της  ενημερωμένης έκδοσης απαλλάσσει το πρόβλημα.  

Το ζήτημα μπορεί να επιλυθεί εάν ρυθμίσετε ξανά τη ροή ειδήσεων και ενδιαφερόντων των Windows 10.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *