Σταματάει η δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Apple TV + για ένα χρόνο

Σταματάει η δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Apple TV + για ένα χρόνο

Από τότε που κυκλοφόρησε  , η Apple προσφέρει ένα δωρεάν έτος της υπηρεσίας ροής τηλεόρασης + σε αγοραστές νέων συσκευών, αλλά αυτό το προνόμιο θα τελειώσει. Από την 1η Ιουλίου 2021, θα λάβετε μόλις τρεις μήνες δωρεάν Apple TV + όταν αγοράζετε ένα νέο iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV ή Mac, όπωςτο ανέφερεMacRumors

Η Apple έχει διατηρήσει τους συνδρομητές της υπηρεσίας  TV + στενά  και  η Statista πρόσφατα υπολόγισε ότι ήταν 40 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του 2020. Ωστόσο, ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς ενδέχεται να ήταν σε δωρεάν προσφορές. Υπάρχει  ένα καλό κομμάτι που έχει   σχέδια να ανανεώσει την υπηρεσία με 4,99 $ ανά μήνα. Για πρώιμους χρήστες της υπηρεσίας, η Apple επέκτεινε τους δωρεάν δοκιμαστικούς χρόνους έως και τρεις μήνες ανάλογα με το πότε συνδέθηκαν. 

Με τη μείωση της διάρκειας της δοκιμής, η Apple πιστεύει ότι θα  έχει  αρκετό περιεχόμενο σε σύγκριση με το πότε κυκλοφόρησε. Έχει επίσης μερικές πραγματικές επιτυχίες, ειδικά με τον Ted Lasso, το οποίο επιβεβαίωσε πρόσφατα μια δεύτερη σεζόν που ξεκινά στις 23 Ιουλίου. Σε κάθε περίπτωση, εάν σκέφτεστε να αγοράσετε μία από τις παραπάνω συσκευές Apple, θα πρέπει να ενεργήσετε πριν από την 1η Ιουλίου εάν θέλετε να λάβετε ένα δωρεάν έτος Apple TV + πριν από τη λήξη της προσφοράς. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *