Η Samsung δεν θα αγοράσει πανελ OLED από την LG, επειδή τα δικά της πάνελ QLED  είναι ήδη καλύτερα, λέει η Samsung

Η Samsung δεν θα αγοράσει πανελ OLED από την LG, επειδή τα δικά της πάνελ QLED είναι ήδη καλύτερα, λέει η Samsung

Η Samsung σήμερα αρνήθηκε τις φήμες για τη συμφωνία αγοράς OLED με την LG που κυκλοφόρησαν στο web τους τελευταίους μήνες. Σε μια τηλεφωνική κλήση με μια κορεατική ψηφιακή δημοσίευση IT Chosun, ένας αξιωματούχος του τμήματος οπτικής προβολής της Samsung Electronics (VD) δήλωσε ότι οι φήμες είναι αβάσιμες και επίσης προχώρησαν να πουν ότι μια τέτοια συμφωνία δεν θα ήταν γόνιμη για τη Samsung, καθώς της in-house QLED τηλεοράσεις παράγουν ήδη καλύτερες φωτογραφίες από τις OLEDs της LG.

Τον Απρίλιο,η φήμη σχετικά με αυτήν τη συμφωνία προμηθειών ξέσπασε που ανέφερε ότι η Samsung ψάχνει να αγοράσει OLED από την LG για να αντιμετωπίσει τις αυξανόμενες τιμές των πάνελ LCD στην Κίνα. Οι αυξανόμενες τιμές ήταν αποτέλεσμα της πανδημίας COVID-19 που έπληξε τον κόσμο σε όλους τους τομείς και ο τομέας της τεχνολογίας δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο, είχε ήδη δηλωθεί και στην έκθεση ότι δεν είχαν υπογραφεί συμβάσεις και ότι η συμφωνία δεν πέρασε τη φάση των διαπραγματεύσεων.

Είναι ενδιαφέρον ότι η IT Chosun είχε την ίδια μέρα  μια συνέντευξη και ρώτησε τον Πρόεδρο της Samsung Jong-Hee Han για τη συμφωνία προμηθειών OLED στην οποία ο Χαν είπε ότι απάντησε αρνητικά δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση για μια τέτοια συμφωνία. Το επανέλαβε και πάλι όταν η δημοσίευση συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Χαν στο World IT Show (WIS) 2021. Παρ ‘όλα αυτά,  οι φήμες δεν έχουν σταματήσει να περιστρέφονται  και θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε αν θα  σταματήσει  τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *