Το WhatsApp εισάγει τον Ισπανικό ανιχνευτή εμβολίων για να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου   των ΗΠΑ

Το WhatsApp εισάγει τον Ισπανικό ανιχνευτή εμβολίων για να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου των ΗΠΑ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να δουν το 70% του πληθυσμού τους να λαμβάνει εμβόλιο COVID-19 έως τις 4 Ιουλίου – Ημέρα Ανεξαρτησίας. Για να βοηθήσει τη χώρα να επιτύχει αυτόν τον στόχο, το WhatsApp διαθέτει πλέον ένα εργαλείο που ονομάζεται Vaccine Finder, διαθέσιμο στην ισπανική γλώσσα και αναπτύχθηκε από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Το WhatsApp είπε ότι έχει «ιδιαίτερα ισχυρό ρόλο» στην ισπανόφωνη κοινότητα των Ηνωμένων Πολιτειών, οπότε ελπίζουμε ότι η υπηρεσία κειμένου από το CDC θα βοηθήσει στην αύξηση του αριθμού των ατόμων που εμβολιάζονται σε αυτήν την κοινότητα. Η υπηρεσία θα βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν μέρος για να εμβολιαστούν και να τους βοηθήσουν να κανονίσουν μια δωρεάν βόλτα στο κέντρο εμβολιασμού. Η υπηρεσία παρέχει επίσης γενικές πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια για να βοηθήσει στην εξάλειψη τυχόν φόβων για αυτά.

Εάν αυτή η υπηρεσία είναι σχετική με εσάς, μπορείτε να αρχίσετε να αλληλεπιδράτε με αυτήν πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο https://wa.me/18336361122?text=hola. Ο τρόπος που λειτουργεί η εφαρμογή είναι παρόμοιος με ένα εργαλείο που κυκλοφόρησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το   οποίο επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τον COVID-19 απευθείας μέσω του WhatsApp, αυτό διασφαλίζει ότι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αξιόπιστη πηγή πληροφοριών.

Σύμφωνα με στοιχεία από το CDC, το 65,4% των ατόμων άνω των 18 ετών έλαβαν μία δόση του εμβολίου, ενώ το 55,8% εμβολιάστηκαν πλήρως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *