Το TikTok αποκαλύπτει το Jump για να επιτρέπεται την κοινή χρήση περιεχομένου μέσω συνεργατών

Το TikTok αποκαλύπτει το Jump για να επιτρέπεται την κοινή χρήση περιεχομένου μέσω συνεργατών

Η TikTok ανακοίνωσε σήμερα μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται περιεχόμενο μέσω συνεργατών . Το TikTok Jump είναι τώρα διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό δημιουργών, όπως Whisk, Breathwrk, Wikipedia, Quizlet, StatMuse και Tabelog.

Το Jump μπορεί να δημιουργηθεί από τρίτο πάροχο και οι δημιουργοί μπορούν να συνδέονται σε αυτό μέσα στα βίντεό τους. Για παράδειγμα, ένας λάτρης των τροφίμων μπορεί να συνδέσει απευθείας με συνταγές που βρέθηκαν στην εφαρμογή Whisk, προκειμένου να παράσχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα γεύμα που μοιράστηκε στο βίντεό της TikTok. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εξερευνήσουν αναπνευστικές ασκήσεις στο Breathwrk ή να κάνουν κουίζ μέσω καρτών flash κουίζ που συνδέονται σε ένα εκπαιδευτικό βίντεο.

Ο Whisk ήταν ένας από τους συνεργάτες που συμμετείχε στις δοκιμές beta νωρίτερα φέτος. Περισσότεροι πάροχοι περιεχομένου τρίτου μέρους θα ξεκινήσουν τα δικά τους Jumps τις επόμενες εβδομάδες, όπως BuzzFeed, Jumprope, IRL και WATCHA. Ο Sean Kim, επικεφαλής προϊόντος της TikTok, έγραψε σε μια ανάρτηση ιστολογίου ότι ο στόχος είναι να δημιουργήσει το «τελευταίο μίλι» του «ταξιδιού ανακάλυψης» της κοινότητας TikTok και να κάνει τους χρήστες να αλληλεπιδράσουν με τους δημιουργούς σε βαθύτερο επίπεδο. 

Το νέο χαρακτηριστικό είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στην πλατφόρμα καθώς δίνει στους δημιουργούς περισσότερες επιλογές για να προσελκύσουν τους οπαδούς τους. Οι ενσωματώσεις Jump είναι  δυνατές με συμβατότητα HTML5 και ο TikTok λέει ότι υπάρχουν σχεδόν ατελείωτες περιπτώσεις χρήσης για τη λειτουργία. Οι πάροχοι τρίτων θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση  για να αρχίσουν να δημιουργούν τη δική τους υπηρεσία Jump.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *