Snapchat: προσθέτει  Pride Lenses, αυτοκόλλητα και εκτυπώσιμες προσαρμοσμένες σημαίες

Snapchat: προσθέτει Pride Lenses, αυτοκόλλητα και εκτυπώσιμες προσαρμοσμένες σημαίες

Για να γιορτάσει το Pride Month, το Snapchat έχει προσθέσει μια σειρά δημιουργικών εργαλείων για να βοηθήσει τα άτομα  να εκφραστούν καλύτερα στην πλατφόρμα. Τα νέα εργαλεία αποτελούνται από Lenses επαυξημένης πραγματικότητας, αυτοκόλλητα και μια υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τη δική τους ατομική σημαία Pride – η οποία μπορεί επίσης να εκτυπωθεί από τον συνεργάτη της Snap Pride Basics.

Συζητώντας τις προσαρμόσιμες σημαίες, ο Snap είπε:

«Για να απεικονίσει πώς οι αντωνυμίες και οι φυσικές εκφράσεις έχουν γίνει πιο εκτεταμένες και ρευστές, η Snapchat δημιούργησε νέες εκδόσεις Pride Flags , δίνοντας στην κοινότητα LGBTQIA + έναν τρόπο να αγκαλιάσει το φάσμα της ταυτότητας και του χώρου ενός ατόμου . Τα οπτικά στοιχεία των  Lenses υπογραμμίζουν αυτήν την ποικιλομορφία, με μη γραμμικές κλίσεις και φάσματα χρωμάτων που αποσκοπούν να τονίσουν την απόχρωση και τον πλούτο της εμπειρίας LGBTQIA +. “

Χάρη σε μια συνεργασία με το Pride Basics, οι Snapchatters θα μπορούν να πάρουν τις προσαρμοσμένες σημαίες τους,  να τις εκτυπώσουν και να τις στείλουν απευθείας στο σπίτι τους. Επίσης,  κάθε σημαία που πωλείται, $ 2 θα δωρηθούν στην InterPride – έναν οργανισμό που βοηθά στο συντονισμό των εκδηλώσεων Pride σε όλο τον κόσμο.

Οι σημαίες μπορούν να προσαρμοστούν και να αγοραστούν απευθείας από τον ιστότοπο Pride Basics και κοστίζουν 15 $. Οι σημαίες μπορούν να αποσταλούν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το πού στέλνετε το προϊόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *