Η επέκταση Microsoft Outlook είναι πλέον διαθέσιμη σε προεπισκόπηση για το Edge

Η επέκταση Microsoft Outlook είναι πλέον διαθέσιμη σε προεπισκόπηση για το Edge

Το Outlook είναι διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες που περιλαμβάνουν ήδη τον ιστό, το iOS και το Android. Σήμερα, όμως,  η Microsoft φαίνεται να έχει διαθέσει τη νέα επέκταση του Outlook για το Edge για το κοινό, αν και με ετικέτα “προεπισκόπησης”. Το όνομα της επέκτασης είναι “Microsoft Outlook” .

Η επέκταση, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το κατάστημα Microsoft Edge Add-ons  , σας επιτρέπει ουσιαστικά να χρησιμοποιήσετε το Outlook απευθείας σε οποιαδήποτε καρτέλα του προγράμματος περιήγησης χωρίς να ανοίξετε νέο παράθυρο. Αφού το κατεβάσετε, ένα εικονίδιο για το Outlook θα είναι ορατό στη γραμμή διευθύνσεων και, όταν συνδεθείτε, θα μπορείτε να δείτε μεταξύ άλλων τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το ημερολόγιο, τις επαφές και τις εργασίες σας. Οι λειτουργίες που αναφέρονται στην καταχώριση καταστήματος είναι οι εξής:

  • Πρόσβαση σε εργασίες ή προσωπικούς λογαριασμούς
  • Διαβάστε, στείλτε και διαχειριστείτε email και λάβετε νέες ειδοποιήσεις μέσω email
  • Δημιουργήστε εκδηλώσεις, δείτε επερχόμενες και συμμετάσχετε σε διαδικτυακές συναντήσεις
  • Δημιουργία, παρακολούθηση και διαχείριση εργασιών
  • Διαχείριση επαφών

Είναι Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η επέκταση μπορεί να ληφθεί μόνο στο Microsoft Edge και δεν είναι συμβατή με άλλα προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *