Η Samsung παρουσιάζει το Kiosk για ανέπαφες πληρωμές και παραγγελίες

Η Samsung παρουσιάζει το Kiosk για ανέπαφες πληρωμές και παραγγελίες

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε την εκτεταμένη κυκλοφορία ενός all-inclusive Kiosk που παρέχει δυνατότητες πληρωμής και παραγγελίας χωρίς επαφή για τους πελάτες. Αυτή η λύση all-in-one έρχεται με προστατευτική επίστρωση και επιλογές εγκατάστασης που είναι πιο κατανοητές. Επιπλέον, χρησιμοποιεί προστασία ασφαλείας τριών επιπέδων που υποστηρίζεται από την τεχνολογία Samsung Knox.

Ο  Αντιπρόεδρος της Visual Display Business στη Samsung Electronics δήλωσε ότι:  

Τα περίπτερα έχουν γίνει γρήγορα μέρος της καθημερινής ζωής, παρέχοντας στους πελάτες έναν απλό και διαδραστικό τρόπο να αγοράζουν αντικείμενα, δίνοντας ταυτόχρονα στις επιχειρήσεις μια καινοτόμο λύση για να επαναπροσδιορίσουν το χώρο εργασίας και να αυξήσουν την αποδοτικότητα. Το νέο Kiosk all-in-one της Samsung είναι μια έξυπνη και απρόσκοπτη λύση, που προσφέρει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες για τις επιχειρήσεις.

Έρχεται με μια οθόνη αφής 24 ιντσών με αντιμικροβιακή επίστρωση πιστοποιημένη με UL και τροφοδοτείται από την τεχνολογία System on Chip. Το Samsung Kiosk παρέχει τεχνολογία που μετριάζει την υπερβολική κατανάλωση ενέργειας και δεν απαιτεί εξωτερικό υπολογιστή. Παρέχει επίσης στους πελάτες της μια γκάμα επιλογών πληρωμής, συμπεριλαμβανομένης μιας βάσης για μεγάλα τερματικά EMV (Europay, MasterCard, Visa), καθώς και αναγνώστες κώδικα QR και γραμμωτού κώδικα, καθώς και ενσωματωμένο πλαίσιο Wi-Fi και εκτυπωτή.

Για αυτό το Kiosk all-in-one για ανεπαφες πληρωμές και παραγγελίες, η Samsung συνεργάστηκε με συνεργάτες λύσεων fintech και Point of Sales (POS). Άλλοι συνεργάτες περιλαμβάνουν τα Nowbusking, EuroPOS, Global POS, Big Digital Corp., 900 Solutions Corp., Nanonation Inc., Softpoint και GRUBBRR.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της GRUBBRR, Sam Zietz δήλωσε ότι:

Καθώς οι καινοτόμες λύσεις αυτόματης παραγγελίας της GRUBBRR ™ εισάγονται στην ισχυρή και ανταποκρινόμενη πλατφόρμα Tizen της Samsung, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το καινοτόμο περίπτερο με μεγαλύτερη σταθερότητα και απόδοση.

Οι πελάτες μπορούν να πάρουν το περίπτερο σε γκρι-λευκό χρώμα, το οποίο είναι διαθέσιμο σε 12 χώρες σε όλο τον κόσμο που περιλαμβάνουν τη Σιγκαπούρη, την Αυστραλία, την Αυστρία, την Ισπανία, το Βέλγιο, τις Κάτω Χώρες, τη Σουηδία, τη Γαλλία, την Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες  . Θα μάθουμε περισσότερα για τη διαθεσιμότητα του Samsung Kiosk σε επιπλέον αγορές τους επόμενους μήνες.   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *