Η Lenovo παρουσιάζει το Smart Clock 2 που υποστηρίζεται από τον Βοηθό Google

Η Lenovo παρουσιάζει το Smart Clock 2 που υποστηρίζεται από τον Βοηθό Google

Η Lenovo ανακοίνωσε το Smart Clock 2 με ενσωματωμένο ηχείο. Όπως και ο προκάτοχός του, το Smart Clock 2 έχει εξωτερικό ύφασμα. Από την πλευρά του λογισμικού, η κινεζική εταιρεία διαθέτει τον Βοηθό Google για να επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τον καιρό, την κυκλοφορία και τις τελευταίες ειδήσεις με την ευκολία των φωνητικών εντολών.

Το Smart Clock 2 διαθέτει οθόνη αφής IPS 4 ιντσών που γενικά προσφέρει ευρείες γωνίες θέασης. Υποστηρίζεται από το chipset MT8167S του MediaTek. Το ρολόι διαθέτει μνήμη RAM 1 GB και αποθήκευση flash 8 GB. Η συσκευή διαθέτει ηχεία 1,5 ιντσών 3W μπροστά. Διαθέτει επίσης μια σειρά από μικρόφωνα για τη λήψη φωνητικών εντολών. Η Lenovo λέει ότι το Smart Clock 2 διαθέτει ένα κουμπί σίγασης για να προστατεύσει το απόρρητό σας.

Το Smart Clock 2 λειτουργεί ως κόμβος για τις έξυπνες συσκευές και τις συσκευές σας. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο έξυπνων φώτων, κλειδαριών και συσκευών αναπαραγωγής πολυμέσων. Διατίθεται με αξεσουάρ Dock εξοπλισμένο με καρφίτσες pogo για τη φόρτιση του Smart Clock 2. Το Dock προσφέρει επίσης “ασύρματη” (επαγωγική) φόρτιση για να τροφοδοτήσετε το smartphone σας.  

Το Lenovo Smart Clock 2 έρχεται σε Abyss Blue, Heather Gray και Shadow Black. Το έξυπνο ρολόι μαζί με το αξεσουάρ διατίθεται στα 89,99 $ στις ΗΠΑ και 89,99 ευρώ στην Ευρώπη Αναμένεται να εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων τον Αύγουστο του 2021.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *