Η LG ανακοινώνει την κυκλοφορία premium τηλεοράσεων LG QNED Mini LED

Η LG ανακοινώνει την κυκλοφορία premium τηλεοράσεων LG QNED Mini LED

Η LG ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τις νεότερες τηλεοράσεις της τον Ιούλιο που χρησιμοποιούν τεχνολογίες χρώματος Quantum Dot NanoCell και οπίσθιου φωτισμού Mini LED για να προσφέρουν μια κορυφαία εμπειρία. Οι νέες τηλεοράσεις LCD 2021 θα προσφέρουν βαθύτερα μαύρα, ακριβέστερη αναπαραγωγή χρωμάτων και μεγαλύτερη αντίθεση και φωτεινότητα.

Η σειρά των τηλεοράσεων LG LED QNED Mini αποτελείται από τις σειρές 8K QNED99 και QNED95 μαζί με τη σειρά 4K QNED90 με μεγέθη οθόνης που κυμαίνονται από 65 ίντσες έως 86 ίντσες. Εκτός από τις προαναφερθείσες βελτιώσεις στην ποιότητα εικόνας, αυτές οι τηλεοράσεις είναι πιστοποιημένες από το πρακτορείο δοκιμών προϊόντων Intertek για να παρέχουν 100 τοις εκατό όγκο χρωμάτων και συνέπεια χρώματος. Εξαλείφουν επίσης οποιαδήποτε παραμόρφωση χρώματος σε ευρείες γωνίες θέασης, οπότε θα πρέπει να είναι υπέροχα να παρακολουθούν όπου κι αν βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο.

Σχολιάζοντας τις νέες τηλεοράσεις, ο Park Hyoung-sei, πρόεδρος της LG Home Entertainment Company, δήλωσε:

«Το LG QNED Mini LED TV αντιπροσωπεύει ένα εξελικτικό άλμα προς τα εμπρός, αξιοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία αναπαραγωγής χρωμάτων της LG και τον οπίσθιο φωτισμό mini LED για να επιτύχει την κορυφή της εικόνας LCD ποιότητα. Η νεότερη σειρά μας είναι απόδειξη της τεχνολογικής ηγεσίας της LG στην αγορά τηλεοπτικών premium, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στη συνεχή βελτίωση και βελτίωση των καινοτόμων τηλεοράσεων OLED και QNED Mini LED.

Η LG είπε ότι οι νέες οθόνες θα είναι διαθέσιμες στη Βόρεια Αμερική αρχικά,  πριν έρθουν σε επιπλέον περιοχές σε όλο τον κόσμο τις επόμενες εβδομάδες. Η LG δεν ανέφερε τις τιμές για τις τηλεοράσεις, αλλά καθώς είναι premium, περιμένετε να είναι ακριβές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *