Η αναβάθμιση των LG TV προσθέτει υποστήριξη για Dolby Vision HDR στα 4K 120Hz

Η αναβάθμιση των LG TV προσθέτει υποστήριξη για Dolby Vision HDR στα 4K 120Hz

Η κορεατική εταιρεία LG ανακοίνωσε ότι οι premium τηλεοράσεις της υποστηρίζουν πλέον το Dolby Vision HDR στα 4K 120Hz, γεγονός που καθιστά το παιχνίδι στις οθόνες ακόμα καλύτερο. Είπε ότι είναι ο πρώτος κατασκευαστής τηλεόρασης που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, η οποία λέει “επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να παρέχει την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού μεγάλης οθόνης”.

Η νέα δυνατότητα έρχεται με την έκδοση υλικολογισμικού 03.15.27, η οποία κυκλοφορεί τώρα στις τηλεοράσεις OLED της σειράς C1 και G1 της LG. Άλλα premium μοντέλα, όπως η σειρά TV 2021 της LG , όπως η σειρά OLED Z1, η σειρά QNED Mini LED QNED99 και η σειρά NanoCell NANO99 θα λάβουν την ενημέρωση τον Ιούλιο. Εάν δεν διαθέτετε ένα από αυτά τα μοντέλα, θα χαρείτε να ακούσετε ότι επιπλέον τηλεοπτικά μοντέλα 2021 και 2020 δοκιμάζονται με παιχνίδια Dolby Vision στα 60Hz ή στα 120Hz.

Η LG έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Αναγνωρισμένη ως η καλύτερη τηλεόραση για gaming από αξιόπιστες δημοσιεύσεις και άπληστους παίκτες σε όλο τον κόσμο, οι τηλεοράσεις LG OLED διαθέτουν δυνατότητες που κάνουν τα παιχνίδια οποιουδήποτε είδους να φαίνονται απίστευτα ομαλά και να παίζουν γρήγορα. Με ελάχιστη υστέρηση, οι τηλεοράσεις LG προσφέρουν εκπληκτικό παιχνίδι με επίπεδο απόκρισης που μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να ανέβουν στην κορυφή των κορυφαίων πινάκων στην αγαπημένη τους κονσόλα επόμενης γενιάς και προκλήσεις για υπολογιστή. “

Εκτός από το Dolby Vision HDR στα 4K 120Hz, η ενημέρωση υλικολογισμικού φέρνει επίσης το Game Dashboard σε οποιεσδήποτε τηλεοράσεις LG 2021 εξοπλισμένες με Game Optimizer. Το Game Dashboard είναι ένα αιωρούμενο μενού που σας επιτρέπει να βλέπετε γρήγορα τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης και να τις αλλάζετε μεταξύ παιχνιδιών χρησιμοποιώντας τις προεπιλογές Standard, FPS, RPG ή RTS. Εμφανίζει επίσης την κατάσταση άλλων λειτουργιών, όπως  black stabilizer, χαμηλό λανθάνοντα χρόνο και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *