Η Apple κυκλοφορεί εθνικούς ιμάντες και watch faces για 22 χώρες

Η Apple κυκλοφορεί εθνικούς ιμάντες και watch faces για 22 χώρες

Η Apple ανακοίνωσε ότι διαθέτει ρολόγια και ιμάντες για το Apple Watch που αντιπροσωπεύουν 22 χώρες. Με τις ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις Euro 2020 και Copa America να συνεχίζονται και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αργότερα το καλοκαίρι, αυτά τα νέα πρόσωπα και ιμάντες ρολογιών θα μπορούσαν να είναι δημοφιλή στους λάτρεις των αθλημάτων.

Οι χώρες που εκπροσωπούνται από τα συγκροτήματα International Collection Sport Loop, όπως ονομάζονται επίσημα, είναι Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Καναδάς, Κίνα, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Τζαμάικα, Ιαπωνία, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Ρωσία, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ισπανία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα νέα προϊόντα είναι διαθέσιμα από την Apple ξεκινώντας σήμερα με ιμάντες που έρχονται σε δύο μεγέθη. 40mm και 44mm. Οι πελάτες που αγοράζουν οποιαδήποτε από τις ζώνες Sport Loop θα λάβουν πίσω $ 49 στις Ηνωμένες Πολιτείες ή παρόμοια τιμή σε άλλες χώρες. Η συσκευασία στο συγκρότημα έρχεται με τη λειτουργία App Clip, η οποία σας επιτρέπει να κατεβάσετε το αντίστοιχο Apple Watch Face. Οι πελάτες μπορούν επίσης να πάρουν οποιοδήποτε από τα πρόσωπα ρολογιών από το apple.com και να χρησιμοποιήσουν το Face Sharing για να στείλουν τα ρολόγια σε άλλους χρήστες του Apple Watch.

Οι επιφάνειες ρολογιών είναι διαθέσιμες σε συσκευές Apple Watch Series 4, Apple Watch SE και νεότερες συσκευές. Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Face Sharing για να στείλετε watch faces σε άλλους χρήστες, θα πρέπει να εκτελείτε iOS 14.3 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *