Το BSOD είναι στην πραγματικότητα μαύρη οθόνη   στα Windows 11, τουλάχιστον για τώρα

Το BSOD είναι στην πραγματικότητα μαύρη οθόνη στα Windows 11, τουλάχιστον για τώρα

Τέσσερις ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση των Windows 11, η Microsoft κυκλοφόρησε την πρώτη έκδοση στους Insiders στο Dev Channel με την έκδοση 22000.51.  Όταν  η Microsoft είπε στην ανακοίνωσή της ότι υπήρξε ένας σημαντικός επανασχεδιασμός του λειτουργικού συστήματος, φαίνεται ότι δεν αστειεύτηκε και ακόμη και η μπλε οθόνη του θανάτου (BSOD) έχει τροποποιηθεί, πράγμα που σημαίνει τώρα μαύρη οθόνη του θανάτου όπως ανακαλύφθηκε από τον YouTuber Martin Νόμπελ.ti

|Από το χρώμα του ίδιου του φόντου, δεν φαίνεται να είναι κάτι άλλο διαφορετικό από αυτό που είναι ήδη εξοικειωμένοι   . Ωστόσο, προς το παρόν, τουλάχιστον, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα εάν αυτή η αλλαγή θα υπάρχει και στην τελική έκδοση των Windows 11 όταν θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες αργότερα αυτό το έτος.

Αν θυμάστε, η εταιρεία έκανε μια παρόμοια αλλαγή το 2016 όταν είχε παρουσιάσει  την Green Screen of Death στις εκδόσεις της προεπισκόπησης για το Insider. Σύμφωνα με τη Microsoft, αυτό έγινε για να διευκολυνθεί ο διαχωρισμός σφαλμάτων στις εκδόσεις προεπισκόπησης από τις τελικές σταθερές εκδόσεις. Και ο γίγαντας του Redmond μπορεί να εφαρμόζει τον ίδιο συλλογισμό και εδώ για τις προεπισκοπήσεις των Windows 11.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *