Ο νέος 32TB AORUS XTREME AIC SSD της Gigabyte μπορεί να κάνει έως και 28 GB / s

Ο νέος 32TB AORUS XTREME AIC SSD της Gigabyte μπορεί να κάνει έως και 28 GB / s

Η Gigabyte είναι γνωστή κυρίως για τις μητρικές κάρτες και τις κάρτες γραφικών της. Ωστόσο, η εταιρεία αναπτύσσει και πωλεί πολλά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων λύσεων αποθήκευσης. Σήμερα, η εταιρεία κυκλοφόρησε το νέο 32DB AORUS XTREME Gen4 AIC (Add In Card) SSD. Το νέο προϊόν έχει τετραπλάσιο χώρο αποθήκευσης σε σύγκριση με την έκδοση 8TB της προηγούμενης γενιάς.

Εκτός από την προφανή διαφορά χωρητικότητας, μια άλλη μεγάλη αλλαγή στο νέο μοντέλο είναι η προσθήκη νέων διπλού ανεμιστήρα που αντικαθιστούν τη σχεδίαση τύπου φυσητήρα στο προηγούμενο μοντέλο 8TB. Κάτω από τους ανεμιστήρες του, το ψύκτρα που υπάρχει είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο που έχει αξιοπρεπή αγωγιμότητα. Υπάρχει επίσης μια πλάκα βάσης M.2 για επιπλέον ψύξη.

Ερχόμενοι στο υλικό, η Gigabyte κατάφερε να τετραπλασιάσει την χωρητικότητα χάρη στον ελεγκτή Phison PS5018-E18 Gen4x4 SSD. Το PS5018-E18 χρησιμοποιείται και στο Gigabyte, SSDs AORUS Gen4 7000s οδηγώντας σε 32TB συνολικά. Και στον τρόπο λειτουργίας RAID 0, η ταχύτητα πρόσβασης του SSD τετραπλασιάζεται, φτάνοντας τα 28 GB / s για διαδοχικές αναγνώσεις και περίπου 26,5 GB / s για εγγραφές. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *